Σάββατο, 1η Ιουνίου 2024  10:09 μμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 13:59

"Me Miras Cantando" - Nεα κυκλοφορία απο την L.M.R

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Landing Mind Records παρουσιάζει

την νέα κυκλοφορία του Black Vybez με τίτλο "ME MIRAS CANTANDO” σε μια συνεργασία με τον Μιχάλη Μεγαλούδη.

Η μουσική σκηνή δέχεται μια φρέσκια αύρα ενθάρρυνσης και αισιοδοξίας με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού "Με Miras Cantando". Το τραγούδι, που φέρνει την υπογραφή των Black Vybez και του Μιχάλη Μεγαλούδη, αναδεικνύει ένα μοναδικό μείγμα μουσικών ειδών, συνδυάζοντας το fusion pop με το dancehall.

Το "Με Miras Cantando" αποτελεί έναν απόλυτο καλοκαιρινό ερωτικό ύμνο, ο οποίος αγγίζει την καρδιά κάθε ακροατή. Με τους στίχους του στα ελληνικά και τα ισπανικά, αναδεικνύει το αίσθημα της αγάπης και της αναζήτησης της συνύπαρξης, συνδυάζοντας ζωντανούς ρυθμούς και αισιόδοξη διάθεση.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε πρόσφατα και ήδη απέσπασε ενθουσιώδεις αντιδράσεις στα social media και στις μουσικές πλατφόρμες με τον ζωντανό ρυθμό του και τους θερμούς του στίχους που προσκαλούν σε χορό.

Black Vybez x BludMoney - Ανάμεσα σε κόσμους (Official Music Video)

Μουσική: Black Vybez, Mιχάλης Μεγαλούδης

Στίχοι: Black Vybez, Mιχάλης Μεγαλούδης

Μίξη - Master: Vision Sound Studio

Ηχογράφηση: Vision Sound Studio, Rythmofon Studio

Διαβάστηκε 401 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.