Σάββατο, 1η Ιουνίου 2024  10:27 μμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 09:59

Αγρίνιο: Παρουσίαση βιβλίων της Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου (Τετ 22/5/2024 19:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Τα όνειρα ταξιδεύουν νύχτα» και «Κόντρα στα κύματα»

της Κατερίνας Λιβιτσάνου - Ντάνου

Ο Δήμος Αγρινίου, οι εκδόσεις «Βακχικόν» και το Βιβλιοπωλείο Βιβλιοτρόπιο συνδιοργανώνουν την παρουσίαση των βιβλίων της Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου, με τίτλο:  «Τα όνειρα ταξιδεύουν νύχτα» (διηγήματα) και «Κόντρα στα κύματα» (ποίηση),

την Τετάρτη 22 Μάιου 2024 στις 19:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην Τράπεζα Ελλάδος).

Για τα βιβλία θα μιλήσουν οι :

Μαίρη Τσαμάκη, Φιλόλογος

Κωνσταντίνος Γεωργίου, φιλόλογος -  Ποιητής

και η Συγγραφέας.

Αφήγηση και προβολή υλικού: Ελένη Ζαμπάρα  - Τζωρτζοπούλου , Φιλόλογος.

Συντονίζει ο εκπαιδευτικός Παναγιώτης Χατζηγεωργίου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Κατερίνα Λιβιτσάνου- Ντάνου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκάδα. Σπούδασε  Κλασική φιλολογία και υπηρέτησε ως φιλόλογος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση .  Ποιήματα και διηγήματά της  περιλαμβάνονται σε ποιητικές - φιλολογικές ανθολογίες, ενώ με ομάδα ατόμων επιμελήθηκε το λεύκωμα «Κοπιάστε όπως μας ηύρατε» του Δήμου Σφακιωτών Λευκάδας το 2008. Έχει εκδώσει έντεκα προσωπικά βιβλία ( 7 ποιητικές συλλογές και 4 συλλογές διηγημάτων). Έχει βραβευτεί σε Λογοτεχνικούς  Διαγωνισμούς (Ποίηση, Διήγημα, Παιδικό παραμύθι), συμμετέχει σε ομάδες φιλαναγνωσίας, είναι μέλος διαφόρων συλλόγων και ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Διαβάζει ελληνική και ξένη Λογοτεχνία και κείμενά της (ποίηση, πεζά, κριτικές βιβλίων ) δημοσιεύονται σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα.

Διαβάστηκε 628 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 10:05
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.