Σάββατο, 1η Ιουνίου 2024  6:57 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024 19:57

Το μήνυμα του Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου για την Παγκόσμια ημέρα νοσηλευτή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας νοσηλευτή το σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου στέλνει το δικό του μήνυμα.

Αναλυτικά το μήνυμα: 

Είμαστε όλοι μαζί εδώ σήμερα για να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα των Νοσηλευτών.Η Παγκόσμια Ημέρα των Νοσηλευτών είναι μια ετήσια εκδήλωση που τιμά την αφοσίωση, την επιμονή και τον σημαντικό ρόλο που παίζουν οι νοσηλευτές στην παροχή φροντίδας υγείας σε όλο τον κόσμο.

Η Παγκόσμια Ημέρα των Νοσηλευτών γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 12 Μαΐου, Η ημέρα αυτή θεσπίστηκε για πρώτη φορά το 1965 από το Διεθνές Συμβούλιο Νοσηλευτών, προκειμένου να τιμήσει τους νοσηλευτές και να επισημάνει τη σημαντική συνεισφορά τους στην υγειονομική περίθαλψη.

Ημέρα των Νοσηλευτών είναι μια ευκαιρία να αναγνωριστεί η σημαντική εργασία που επιτελούν οι νοσηλευτές σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Είναι επίσης μια ευκαιρία να αναδειχθούν οι προκλήσεις και οι ανάγκες που αντιμετωπίζουν οι νοσηλευτές, καθώς και να προωθηθεί η ανάπτυξη και η ενίσχυση της νοσηλευτικής επαγγελματικής κοινότητας.

Οι νοσηλευτές αποτελούν τον πυρήνα της παροχής φροντίδας υγείας. Αναλαμβάνουν τη φροντίδα των ασθενών, παρέχοντας τους την αναγκαία ιατρική περίθαλψη, υποστήριξη και παρηγοριά.

Επιπλέον, συχνά διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην εκπαίδευση των ασθενών και των οικογενειών τους για τη διατήρηση της υγείας και την πρόληψη των ασθενειών. Με την Παγκόσμια Ημέρα των Νοσηλευτών, αναδεικνύουμε τη σπουδαιότητα και την αφοσίωση των νοσηλευτών σε όλο τον κόσμο. Μέσω της συνεχούς προσφοράς τους στην παροχή φροντίδας υγείας, οι νοσηλευτές αποτελούν το θεμέλιο του ιατρικού συστήματος. Ας συνεχίσουμε να τους τιμούμε, να τους υποστηρίζουμε και να αναγνωρίζουμε την ανεκτίμητη προσφορά τους, όχι μόνο σήμερα, αλλά καθημερινά.

Το Σωματείο Εργαζομένων εύχεται χρόνια πολλά στις Νοσηλεύτριες και τους Νοσηλευτές του Νοσοκομείου μας. Στην σημερινή εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κύρια Φιλιπποπούλου η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κύρια Ακριβοπούλου ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας κύριος Καρατζογιαννης Γιατροί Νοσηλευτές Διοικητικό και Λοιπό Προσωπικό.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 211 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.