Σάββατο, 1η Ιουνίου 2024  7:37 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024 18:02

Καθήλωσε στο Αγρίνιο η συναυλία για τον σπουδαίο συνθέτη Λίνο Κόκοτο, συγκίνησε ο ίδιος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια μοναδική εκδήλωση αφιερωμένη σε έναν σπουδαίο Αγρινιώτη συνθέτη έλαβε χώρα χθες, Κυριακή 12 Μαΐου 2024, στο Αγρίνιο.

Επρόκειτο για το αφιέρωμα της Σχολής Τοπικής Ιστορίας της ΓΕΑ στο Λίνο Κόκοτο που καθήλωσε το κοινό στο Παπαστράτειο Μέγαρο.

Ο Παύλος Μπερμπερίδης με την ορχήστρα του ταξίδεψαν μουσικά το κοινό με τα τραγούδια του συνθέτη, υπενθυμίζοντας μας ότι στον τόπο μας υπάρχει αστείρευτο ταλέντο.

Ο ίδιος ο Λίνος Κοκοτος συνομιλώντας επί σκηνής με τον δημοσιογράφο Νίκο Κανή αποκάλυψε με ένα σπάνιο τρόπο γνωστές και άγνωστες πτυχές των τραγουδιών και της ζωής του.

Παράλληλα, με το ήθος και τη σεμνότητα του απέδειξε ότι η καλή και ποιοτική μουσική είναι δημιούργημα ανθρώπων που σέβονται το συνάνθρωπο και διέπονται από αρχές και αξίες!

Τα ανωτέρω υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΓΕΑ Ανδρέα Μπρέσιακας εκφράζοντας θερμά συγχαρητήρια για τη διοργάνωση της εκδήλωσης σε όλα τα μέλη της επιτροπής της Σχολή Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού «Αθανάσιος Παλιούρας», που λειτουργεί το Τμήμα Πνευματικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Βίντεο και φωτογραφίες του Ανδρέα Σκαρτσάρη, Αντιδημάρχου Αγρινίου και μέλους του ΔΣ της Γυμναστικής Εταιρείας, ο οποίος σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα, μεταξύ άλλων:

«Μια βραδιά αφιερωμένη σε ένα σπουδαίο καλλιτέχνη συμπατριώτη μας, τον Λίνο Κοκοτο, που ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να γράφει και να διδάσκει μουσική και παιδεία!»


agrinionews.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 2468 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 09:14
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.