Σάββατο, 1η Ιουνίου 2024  6:46 μμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Μαϊος 2024 13:11

Πετράκης: «Η διοίκηση μου έχει πει ότι θέλει να συνεχίσουμε, θα είναι χαρά αν συμβεί αυτό» (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος του αγώνα στο Ηράκλειο αναφέρθηκε τόσο στο ματς με τον ΟΦΗ, αλλά και την πορεία του Παναιτωλικού.

Συγκεκριμένα, είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι, είχαν και οι δύο ομάδες τις καλές στιγμές του. Εμείς προηγηθήκαμε στις αρχές και των δύο ημιχρόνων. Μας αφήνει ικανοποιημένους ο τρόπος που κλείνουμε τη χρονιά, ήταν μία δύσκολη χρονιά. Σωθήκαμε, φτάσαμε στους «4» του κυπέλλου, παίξαμε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Ο Παναιτωλικός χρειάζεται σταθερότητα για να μη κινδυνεύει. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους. Εύχομαι καλή νέα σεζόν στον ΟΦΗ με καλή οργάνωση και σωστό σχεδιασμό».

Και συνέχισε: «Εγώ δημόσια έχω καταθέσει την άποψή μου. Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Παναιτωλικό, έχει καλή οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Είναι μία πόλη που αγαπάει την ομάδα. Ο κ. Κωστούλας είναι παρών σε οτιδήποτε χρειαστεί, κάνω τη δουλειά μου απερίσπαστος. Έχω καλή εκτίμηση για την ομάδα, ήδη η διοίκηση μου έχει πει ότι θέλει να συνεχίσουμε και θα είναι χαρά αν συμβεί αυτό».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 205 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.