Σάββατο, 1η Ιουνίου 2024  11:02 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 10:18

Το "Φιλοσοφικό Καφενείο Αγρινίου" προσκαλεί στην 5η συνάντηση του 2024 με θέμα συζήτησης: "Συνειδητή Γονεϊκότητα" (Κυρ 19/5/2024 11:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Στη 5η συνάντηση του ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ "ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" για το έτος 2024 θα συζητήσουμε για την "Συνειδητή Γονεϊκότητα".
 
Στο επόμενο Φιλοσοφικό Καφενείο θα συζητήσουμε για γονείς και για τη σημασία της συνειδητότητας στη σχέση τους με τα παιδιά.
 
"Το να είσαι γονέας είναι σπουδαία τέχνη. Το να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί δεν είναι τίποτα- οποιοδήποτε ζώο μπορεί να το κάνει- είναι κάτι φυσικό, βιολογικό, ενστικτώδες. Το να γεννήσεις ένα παιδί δεν είναι κάτι σπουδαίο, είναι πολύ συνηθισμένο. Αλλά το να είσαι γονέας είναι κάτι σπουδαίο. Ελάχιστοι άνθρωποι είναι αληθινά ικανοί να είναι γονείς. Kαι το κριτήριο είναι ότι οι αληθινοί γονείς θα δώσουν ελευθερία." Osho, Living on Your Own Terms
 
Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι την Κυριακή, 19 Μαϊου στο καφέ Κιμωλία, στην οδό Μπουκογιάννη 4, στο Αγρίνιο και η είσοδος είναι ελεύθερη με κατανάλωση ροφήματος.
 
Ελάτε όμως λίγο νωρίτερα από τις 11:00.
 
 
 
Διαβάστηκε 1057 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 10:19
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.