Συμμετείχαν περισσότεροι από 500 μικροί αθλητές και αθλήτριες από ακαδημίες αθλητικών σωματείων της Αιτωλοακαρνανίας, της Αχαΐας και της Ηπείρου

Μικροί αθλητές και αθλήτριες ακαδημιών στίβου πλημμύρισαν το απόγευμα του Σαββάτου 11/05/24 το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρου (ΔΑΚ) Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» και απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι ο αθλητισμός και τα ιδανικά που πρεσβεύει αποτελεί πηγή χαράς και αναζωογόνησης, αλλά και «επένδυση» για την καθημερινότητα και την υγεία μικρών και μεγάλων.

Με σκοπό την ανάδειξη των ιδανικών και ιδεωδών του κλασικού αθλητισμού περισσότεροι από 500 μικροί αθλητές και αθλήτριες σωματείων από όλη την Αιτωλοακαρνανία, την Ήπειρο και την Αχαΐα γέμισαν με χαμόγελα το ΔΑΚ του Αγρινίου.

Την διοργάνωση, που αποτελεί γιορτή για τον αθλητισμό, διοργάνωσε ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Αγρινίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Αγρινίου.

Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στο σπουδαίο έργο που επιτελεί η «Φλόγα» και γι αυτό το «σύνθημα» ήταν: «τρέχω για καλό σκοπό», ενώ πλέον η διοργάνωση έχει γίνει θεσμός.

Στο πλαίσιο μάλιστα της διοργάνωσης βραβεύτηκαν οι πανελληνιονίκες, τα παιδιά δηλαδή του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Αγρινίου που κέρδισαν μετάλλιο σε πανελλήνιους αγώνες, ενώ δόθηκε και τιμητική πλακέτα στους χορηγούς όπως επίσης και στον Δήμο Αγρινίου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 21 Απριλίου, αλλά λόγω του άστατου καιρού διεξήχθη σήμερα με μεγάλη επιτυχία, ενώ οι συμμετέχοντες, αλλά και οι διοργανωτές, απέσπασαν θερμό χειροκρότημα. Το «ραντεβού» ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά!

sinidisi.gr