Σάββατο, 1η Ιουνίου 2024  7:42 μμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Μαϊος 2024 19:46

Ενημέρωση για τις εγγραφές στην Α’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου (ΜΣΑ) ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο, ότι οι αιτήσεις για συμμετοχή μαθητών/μαθητριών στην εξεταστική διαδικασία για εισαγωγή στην Α’ τάξη Γυμνασίου του σχολικού έτους 2024-25 υποβάλλονται από 13 έως 31 Μαΐου 2024 και ώρα 14:00.

Επισημαίνεται ότι μετά τη λήξη της περιόδου αιτήσεων καμία αίτηση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, σχετικά με την εισαγωγή μαθητών/τριών στα Μουσικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2024-2025, οι γονείς/κηδεμόνες των υποψηφίων υποβάλλουν από κοινού ηλεκτρονικά, ή με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο, αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία
επιλογής.

Εκτός από την αίτηση συμμετοχής, υποβάλλονται και τα ακόλουθα έγγραφα:

1. Λογαριασμός κοινής ωφέλειας (ύδρευσης, ρεύματος ή τηλεφώνου) ή άλλο επίσημο αποδεικτικό της διεύθυνσης μονίμου κατοικίας του υποψηφίου,
2. Αντίγραφο ταυτότητας των γονέων/κηδεμόνων,
3. Δικαστική απόφαση (προσωρινή διαταγή, απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, οριστική δικαστική απόφαση), αν και εφόσον δεν υφίσταται συναίνεση των δύο γονέων/κηδεμόνων.
Στον σύνδεσμο
htps://gym-mous-agrin.ait.sch.gr/index.php/genika/egrafes-metegrafes υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία εισαγωγής και τον τρόπο εξέτασης, η σχετική εγκύκλιος και η αίτηση εισαγωγής, καθώς και στοιχεία για τη λειτουργία του ΜΣΑ.
Επισημαίνεται ότι ακόμη δεν έχει καθοριστεί η ημερομηνία εξέτασης των υποψηφίων.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επισκέπτονται τον παραπάνω σύνδεσμο όπου θα υπάρχει νεότερη ενημέρωση όταν εκδοθεί η σχετική εγκύκλιος.

Πληροφορίες:
– Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού:
https://shorturl.at/KOVX0
– Ιστοσελίδα ΜΣΑ: https://gym-mous-agrin.ait.sch.gr
– email ΜΣΑ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
– Τηλέφωνο: 2641053595

agriniopress.gr
Διαβάστηκε 269 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.