Σάββατο, 4η Μαίου 2024  6:13 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 17:44

Πασχαλινό bazaar από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πασχαλινό bazaar με χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου

Οι εκπαιδευόμενοι του εργαστηρίου λαϊκής τέχνης του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Μαρίας Φερεντίνου και με τη συνεργασία εκπαιδευομένων και εκπαιδευτικών του σχολείου, ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησαν έκθεση με χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες.

Πρόσφεραν παραδοσιακά πασχαλινά κουλούρια και αντάλλαξαν ευχές με συμπολίτες τους, σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 στο κέντρο της πόλης στο πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη.

Με την εκπαιδευτική αυτή πρωτοβουλία στέλνουν στο συνάνθρωπο, στο συμπολίτη τους το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης, το μήνυμα της ελπίδας, της αγάπης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 350 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.