Κυριακή, 2η Ιουνίου 2024  9:10 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 19:41

Ναύπακτος: Από καρδιάς προσφορά γευμάτων σε συνανθρώπους μας (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΑΜΚΕ «Με την καρδιά μας» σε συνεργασία με το τμήμα της Ahepa Ναυπάκτου (Lepanto 1571) και το  restaurant «Αlbatross» προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ναυπακτίας 150 μερίδες φαγητού.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία κοινωνικού σκοπού που έχει στόχο την υποστήριξη συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και διαβιούν υπό δύσκολες συνθήκες.

Στο πλαίσιο των πολιτικών κοινωνικής συνοχής, ο Δήμος Ναυπακτίας λειτουργεί Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο για τη στήριξη ευάλωτων και ευπαθών ομάδων. Ύστερα από το κάλεσμα για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ναυπακτίας, όπως αναφέρεται σε σχετική  ενημέρωση, το τμήμα της Ahepa Ναυπάκτου ( Lepanto 1571) και η ΑΜΚΕ  «Με την καρδιά μας» σε συνεργασία με το restaurant albatross προσέφεραν την ως άνω βοήθεια .

Το «παρών» στη διανομή έδωσε η εντεταλμένη σε θέματα κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Ναυπακτίας κυρία Μαρίνα Πατακοπούλου, ο πρόεδρος της Ahepa Ναυπάκτου ( Lepanto 1571)
Νικόλαος Ντούνης και ο ταμίας του τμήματος της Ahepa Ναυπάκτου (Lepanto 1571) Δημήτριος Σμπούκης.

Την επιμέλεια του γεύματος είχε ο σεφ Ιωάννης Ρσιούστας με βοηθούς τις κύριες Ευτέρπη Τσερίκη και Παρασκευή Τρουμπούκη. 

Ευχαριστίες εκφράζονται στον ιδιόκτητη του restaurant Albatross για την αποδοχή της δράσης (διάθεση του εστιατορίου για την παρασκευή των γευμάτων) Ιωάννη Παπαϊωάννου αλλά και στη Βούλα Καρανικόλα για τη στήριξη της δράσης.

Η κοινωνική δράση πραγματοποιήθηκε με την τήρηση όλων των ισχυόντων μέτρων ασφαλείας που ορίζουν οι αρμόδιες αρχές και η Πολιτεία.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 289 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.