Κυριακή, 2η Ιουνίου 2024  8:04 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 19:29

Ανοιχτές θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων στο Αγρίνιο και όχι μόνο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4* στη Βασιλική Λευκάδας ζητά προσωπικό για την καλοκαιρινή σεζόν. Παρέχεται διαμονή, διατροφή, ασφάλιση. Ειδικότητες: ρεσεψιόν (πρωινή/βραδινή), μάγειρας, σέρβις, μπουφέ, καθαρίστρια, αισθητικός. Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ οδηγοί με δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας καθώς και οδηγοί με δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας, άνω των 45 ετών, μακροχρόνια άνεργοι ή μη, έχοντας τελειώσει τη βασική σχολική εκπαίδευση (Λύκειο) για εργασία πλήρους απασχόλησης, μέσω προγράμματος ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ). Τηλ. 6983505252. Βιογραφικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Η FAMILY BAKERY – My Cookies West Greece 1909, που εδρεύει στο 6ο χλμ. ΕΟ Αγρινίου-Αντιρρίου, αναζητεί άτομα για πλήρη εργασία στις ειδικότητες:

  • Υπεύθυνο ζαχαροπλαστικής και κουλουροποιΐας – Χειριστής για κουλουρομηχανές POLIN.
  • Βοηθούς παραγωγής για γλυκίσματα
  • Οδηγός Β΄ Κατηγορίας και Βοηθό συσκευασίας – Αποθηκάριος

Αποστολή πλήρους βιογραφικού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 2641050802.

 

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ στο Αγρίνιο προσφέρει θέση εργασίας για τυλιχτή/τυλίχτρια. Απαραίτητα προσόντα: Προϋπηρεσία, Συνέπεια και υπευθυνότητα, Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά. Ο εργαζόμενος θα ενταχθεί σε ένα πραγματικά άριστο εργασιακό περιβάλλον με δυνατότητες εξέλιξης. Μόνιμη και σταθερή δουλειά. Άμεση πρόσληψη. Ασφάλιση. Τηλέφωνο επικοινωνίας υπεύθυνου: 6979745833.


Περισσότερες αγγελίες με θέσεις εργασίας στην Εφημερίδα «Αναγγελία»

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε βδομάδα, από Πέμπτη βράδυ, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στο Αγρίνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ πού θ’ αγοράσετε την Εφημερίδα «ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ».

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 349 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία