Κυριακή, 2η Ιουνίου 2024  8:40 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 19:21

Αγριλιά Αστακού: «Τέλος εποχής» για τον «θρυλικό» τόπο διακοπών – συγκινητικά σχόλια στο facebook

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λύπη αλλά και νοσταλγία έχει προκαλέσει η είδηση πως μετά απο πολλά χρόνια, ένας χώρος διακοπών ταυτισμένος κατά κύριο λόγο με τους Αγρινιώτες, δεν πρόκειται να λειτουργήσει.

Πρόκειται για το κάμπινγκ – ενοικιαζόμενα αλλά και χώρο εστίασης που λειτουργούσαν επί δεκαετίες, δίπλα απο την παραλία της Αγριλιάς στον Αστακό. Για πολλά χρόνια αποτέλεσε τον τόπο καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς και απόδρασης για εκατοντάδες κατοίκους του Αγρινίου, που για εκείνους ήταν ένα ιδανικό μέρος για πολυήμερες, οικογενειακές και οικονομικές διακοπές.

Δεν ήταν όμως λίγοι και οι εκδρομείς απο άλλες περιοχές της Ελλάδας αλλά και το εξωτερικό, που είχαν γοητευτεί από τις ομορφιές της περιοχής. Όπως ήταν φυσιολογικό, η είδηση πως το «κτήμα Αγριλιά» φέτος δεν θα λειτουργήσει, προκάλεσε πλήθος σχολίων απ’όσους προγραμμάτιζαν για φέτος ή είχαν κάνει τα προηγούμενα καλοκαίρια τις διακοπές τους εκεί…

Για έναν από τους πλέον αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς , κοντινούς στην πόλη του Αγρινίου, οι «τίτλοι» τέλους προκάλεσαν απορία και έκπληξη. Πάντως αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα τους προηγούμενους μήνες, έδειχναν πως υπήρχε μια ασυμφωνία μεταξύ των διαχειριστών και προϊδέαζαν για την δυσάρεστη εξέλιξη.

Να σημειωθεί πάντως πως πολίτες επισημαίνουν πως όσοι έχουν την ευθύνη, οφείλουν να παρέχουν στους επισκέπτες της παραλίας, μια ασφαλή πρόσβαση σε αυτήν.

agrilia1

agrilia2

agrilia3

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 612 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.