Κυριακή, 2η Ιουνίου 2024  7:50 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 18:47

Δημήτρης Κανέλος - «Μια ζωη το παλεύω» - Νέα Κυκλοφορία! (Μουσική - Στίχοι: Γιάννης Πάριος)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δημήτρης Κανέλλος, ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της νεότερης γενιάς στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Μια Ζωή Το Παλεύω». 

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια, που έγραψε ο Γιάννης Πάριος και ερμήνευσε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. 

Όπως έχει δηλώσει σε αρκετές συνεντεύξεις του και ο ίδιος ο Δημήτρης, ο Γιάννης Πάριος αποτελεί γι’ αυτόν πρότυπο και του έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να παρουσιάσει ξανά με το δικό του μοναδικό τρόπο το τραγούδι «Μια Ζωή Το Παλεύω». 

Με την αισθαντική φωνή του ο Δημήτρης Κανέλλος τραγουδά: 

«Μια ζωή το παλεύω 

Κι όλο λέω εντάξει 

Μ' άλλο είναι στα λόγια 

Κι άλλο είναι στην πράξη…»  

Μέχρι σήμερα ο Δημήτρης Κανέλλος μετρά στο ενεργητικό του τέσσερις (4) προσωπικούς δίσκους και συνεργασίες με τα πιο σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως οι: Θάνος Μικρούτσικος, Μάνος Λοΐζος, Δημήτρης Λάγιος, Φώντας Λάδης, Μίμης Πλέσσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Θύμιος Παπαδόπουλος, Μανόλης Ανδρουλιδάκης και Στέφανος Κορκολής. 

Ο Δημήτρης Κανέλλος γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά και μπορεί να ξεκίνησε την πορεία του από τα ταβερνάκια στην Κοκκινιά και τον Κορυδαλλό όπου μεγάλωσε, με πείσμα και επιμονή όμως βρέθηκε να τραγουδά δίπλα στο Δημήτρη Μητροπάνο, την Πόλυ Πάνου, την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία. 

 

Το νέο single του Δημήτρη Κανέλλου «Μια Ζωή Το Παλεύω» κυκλοφορεί από την DeepMusic

το νέο label της Spicyστο YouTube και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

--

147 Skiathou, 11255 Athens, Greece

Διαβάστηκε 268 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 19:01
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.