Κυριακή, 2η Ιουνίου 2024  9:11 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 16 Μαϊος 2024 18:52

Αγρίνιο: Γκολ για καλό σκοπό από αστυνομικούς και παλαίμαχους (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με γκολ ανθρωπιάς γέμισαν τα δίχτυα στο γήπεδο του Παναιτωλικού το απόγευμα της Τετάρτης 15/5/2024.

Οι αστυνομικοί της Ακαρνανίας και της Αιτωλίας μαζί με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού και της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, έπαιξαν για φιλανθρωπικό σκοπό στο τουρνουά που διοργάνωσαν από κοινού οι τοπικές διοικήσεις Ακαρνανίας και Αιτωλίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Νικήτρια ομάδα στο γήπεδο αναδείχθηκε η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου η οποία επικράτησε της ομάδας των αστυνομικών της Ακαρνανίας, αλλά πραγματικός νικητής αναδείχθηκε η αγάπη και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο.

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την υποστήριξη συμπολίτη που καταστράφηκε το σπίτι του πρόσφατα από πυρκαγιά

Η ανακοίνωση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας συνεχίζει ως εξής:

«Στο γήπεδο έδωσαν το παρόν ο Διευθυντής της Δ.Α Ακαρνανίας, Ταξίαρχος κύριος Γαλαζούλας Δημήτρης, ο Διευθυντής της Δ.Α Αιτωλίας Α/Δ κύριος Καπνιάρης Αποστόλης, ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α, μέλος στο Παγκόσμιο συμβούλιο και πρόεδρος της παγκόσμιας επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων της ένωσής μας κύριος Παργινός Χρήστος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αιτωλοακαρνανιας κύριος Δημήτρης Τσούνης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και Γενικός Γραμματέας της ΠΟΑΣΥ κύριος Μαυραγάνης Χρήστος, ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Αχαΐας κύριος Νικολάου Τάσος, ο εκπρόσωπος της Τοπικής Διοίκησης Λευκάδας κύριος Κακιώνης Θωμάς, πλήθος αξιωματικών και διοικητών υπηρεσιών από τις δύο Διευθύνσεις Αστυνομίας και απλοί συμπολίτες μας που αγαπούν το ποδόσφαιρο και ήρθαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Οι πρόεδροι των δύο τοπικών διοικήσεων Ακαρνανίας και Αιτωλίας κ. Ταμπακέλης Δημοσθένης και Τσιριμώκος Ιωάννης εκφράζουμε εκ μέρους των τοπικών μας διοικήσεων τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλλαν στην διοργάνωση και την επιτυχία του τουρνουά. Τον Δήμο Αγρινίου, την ΠΑΕ Παναιτωλικός, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, τους Διαιτητές των αγώνων, την γιατρό και τον Ηχολήπτη μας οι οποίοι όλοι τους συμμετείχαν αφιλοκερδώς.

Τις ομάδες και τους παίκτες που έδωσαν τον καλύτερό τους ευατό και μας έδειξαν πως είναι στην πράξη το ευ αγωνίζεσθαι. Όλους τους συναδέλφους μας και συμπολίτες μας που αγόρασαν εισιτήρια έστω και αν δεν ήρθαν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν τον σκοπό.

Συνεχίζουμε πάντα να υπηρετούμε δια της φιλίας, της προσφοράς και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία.
Servo per amikeco».

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 565 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.