Κυριακή, 2η Ιουνίου 2024  4:54 πμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 00:20

Πλήθος πιστών τίμησε τον πολιούχο και προστάτη του Εμπεσού, Αγίο Θωμά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πλήθος πιστών τίμησε τον πολιούχο και προστάτη του Εμπεσού, Αγίο Θωμά.Παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια παρευρέθηκαν στο ημερήσιο πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του μοναστηριού.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του πολιούχου και προστάτη του Εμπεσού, Αγίου Θωμά συμμετείχε την Κυριακή ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Σάκης Τορουνίδης και οι Αντιδήμαρχοι.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς πολίτες και να ευχηθεί στους εορτάζοντες και εορτάζουσες.

Στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τον Πρόεδρο της ΤΚ Εμπεσού Ηλία Μπαρμπάκη και όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση της μεγάλης γιορτής, επισημαίνοντας τη διαχρονική συμβολή των Εμπεσιωτών και των τοπικών γιορτών στη διατήρηση της πολιτιστικής ταυτότητας του τόπου.

Στη γιορτή συμμετείχαν επίσης η Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΠΑΣΟΚ Χριστίνα Σταρακά και ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ Μίλτος Ζαμπάρας.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 395 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.