Κυριακή, 2η Ιουνίου 2024  9:11 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024 09:31

Συμμετοχή του ΕΑΠ στη συνάντηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ανοικτών Πανεπιστημίων (EADTU)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε στις  7-8 Μαΐου στις Βρυξέλλες,  η συνάντηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ανοικτών Πανεπιστημίων(EADTU), όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την συνεργασία των ευρωπαϊκών ανοικτών πανεπιστημίων σε προγράμματα σπουδών, κινητικότητας προσωπικού, αλλά και σε κοινές δράσεις ακαδημαϊκού και ερευνητικού ενδιαφέροντος.

Η συνάντηση έγινε με την παρουσία δέκα Πρυτάνεων και αντίστοιχων Κοσμητόρων από τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά ανοικτά πανεπιστήμια και από το Ε.Α.Π. συμμετείχε ο Προέδρος της Δ.Ε. Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης και ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας (ΣΘΕΤ)  Καθηγητής  Αχιλλέας Καμέας.

Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο στις 22 Οκτωβρίου 2024, στο πλαίσιο του επικείμενου συνεδρίου της EADTU για την ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Διαβάστηκε 209 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.