Τετάρτη, 15η Μαίου 2024  1:04 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 09:42

Μήνυμα Κ. Πιστιόλα για την Μ. Εβδομάδα και την Ανάσταση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγρίνιο-Πάμε Ψηλά», Κώστας Πιστιόλας, για τις άγιες ημέρες που διανύουμε, απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

Την Μεγάλη και Αγία Εβδομάδα βιώνουμε τα κοσμοσωτήρια για τον άνθρωπο γεγονότα, τα οποία και οι χριστιανοί καλούμαστε να βιώσουμε με προσευχή, με συγχώρεση, με περισυλλογή, με αγάπη, αλλά και με χαρά, γνωρίζοντας ότι το Θείο Πάθος θα οδηγήσει στο θρίαμβο της Αναστάσεως.

Ημέρες αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, αλλά και εσωτερικής αναγέννησης για τον καθένα ξεχωριστά. Ας αναλογιστούμε ότι μετά το μαρτύριο θα έρθει η λύτρωση, αρκεί να αναστηλώσουμε την πίστη μέσα μας, την αγάπη στις καρδιές μας, την ελπίδα ότι το Αναστάσιμο Φως θα μας δείχνει πάντα την οδό της αλήθειας και της αξιοπρέπειας.

Από τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι να είναι αυτή η Ανάσταση δύναμη δημιουργίας ενός καλύτερου μέλλοντος, αυτό το Πάσχα να είναι πράγματι η έξοδός μας, από όλα όσα μας στεναχωρούν και μας θλίβουν.

Εύχομαι σε όλους τους δημότες και σε όλο τον κόσμο υγεία και προκοπή.

Καλή Ανάσταση. Καλό Πάσχα.

Διαβάστηκε 222 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.