Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 23:15

Βίντεο: Kωστούλας και Καμίνσκι μίλησαν για την ιστορική αλλαγή σελίδας στον Παναιτωλικό-«να καθιερωθεί στις κορυφαίες ομάδες»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ιστορικές και συγκινητικές στιγμές χαρακτηρίζουν την επικαιρότητα του Αγρινίου σήμερα, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, καθώς η ΠΑΕ Παναιτωλικός αλλάζει ιδιοκτησιακό καθεστώς μιας και ο επί σειρά (17) ετών μεγαλομέτοχος του , Φώτης Κωστούλας, συμφώνησε και υπέγραψε για την πώληση των μετοχών του στον Αμερικανό Μάτσιεκ Καμίνσκι.

Ο πολωνικής καταγωγής επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη βρίσκεται ήδη στο Αγρίνιο με τον γιο του, Mίκαελ, και συνεργάτες τους και στις 7:30 μμ παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με τον Φώτη Κωστούλα στο Εμιλέον.

Κωστούλας: «Θα είμαι εδώ για να βοηθήσω να προχωρήσει η ομάδα»

Το λόγο αρχικά τον πήρε ο Φώτης Κωστούλας που μίλησε με θερμά λόγια  για τους διαδόχους του.

«Έχω ζήσει μαζί τους πολλούς μήνες το τελευταίο καιρό. Κατάλαβα ότι αγαπούν πολύ τα σπορ και το ποδόσφαιρο. Θέλουν να κάνουν βήματα παραπάνω για τον Παναιτωλικό. Τους αρέσει η Ελλάδα και έρχονται συχνά. Θέλουν να κάνουν πράγματα καλά για τον τόπο και την χώρα», σημείωσε αρχικά.

Εξέφρασε ευχαριστίες προς όλες τις κατευθύνσεις:  «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Αγρινιώτες και όλους τους Παναιτωλικούς για τη στήριξη όλων αυτών των χρόνων. Θα είμαι εδώ για να βοηθήσω να προχωρήσει η ομάδα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου. Ευχαριστώ τον Μάκη Μπελεβώνη πρώτα από όλα. Θεωρώ ότι κάναμε βήματα για την πόλη και για την ομάδα. Δεν ήταν όλα ρόδινα αλλά κάναμε πράγματα να γίνει γνωστός ο Παναιτωλικός σε όλη την Ελλάδα. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου. Δεν ήταν όλες οι μέρες καλές. Είμαι και εγώ δύσκολος σαν άνθρωπος. Με τη στήριξη τους φτάσαμε εδώ που φτάσαμε», πρόσθεσε ο μέχρι σήμερα μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Επισήμανε πως «στόχος να καθιερωθεί στις κορυφαίες ομάδες τη λίγκας ο Παναιτωλικός. Θα είμαι εδώ μέχρι να μπει το νερό στο αυλάκι».

Εξήγησε ωστόσο πως «σήμερα υπογράψαμε την αγορά του μερίσματος, το κομμάτι που διαθέτω. Δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε. Υπάρχει μια διαδικασία. Περιμένουμε την έγκριση από την ΕΕΑ. Αυτό δεν αλλάζει τίποτα για μένα αυτοί είναι πλέον οι ιδιοκτήτες. Είναι σοβαροί άνθρωποι και θα στηρίξουν την ομάδα ».

Καμίνσκι: «Θέλουμε τη στήριξη της πόλης και των οπαδών για να κάνουμε την ομάδα μεγάλη».

Στις πρώτες του-λιτές- δηλώσεις ο Μάτσιεκ Καμίνσκι σημείωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ. Θέλουμε να κάνουμε το κλαμπ καλύτερο σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Θέλουμε τη στήριξη όλων. Όπως στηρίχθηκε ο κ. Κωστούλας. Τη στήριξη της πόλης και των οπαδών. Να ανέβουμε στη βαθμολογία, να κάνουμε καλύτερες τις εγκαταστάσεις ώστε και οι παίκτες να γίνονται καλύτεροι. Να κάνουμε μια ομάδα νικήτρια, όπως ήθελε και ο κ. Κωστούλας».

Από την πλευρά του ο Μίκαελ Καμίνσκι ανέφερε:  «Σας ευχαριστούμε όλους που είστε εδώ. Αυτό που θέλουμε είναι η ομάδα αλλά και το αθλητικό κέντρο να συνεχίσει να μεγαλώνει και να γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Θέλουμε επίσης να βελτιώσουμε και τις ακαδημίες μας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο του Αγρινίου για την υποδοχή».

Επισήμαναν μάλιστα οι Καμίνσκι  πως στόχους τους είναι να βελτιώσουν  τον σύλλογο σε πολλούς τομείς, απο τις υποδομές-εγκαταστάσεις έως και τις ακαδημίες. 

 

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 322 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 23:24
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.