Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 18:42

Ψήφισμα Δ.Σ. Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος Πανεπιστημίου Πατρών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ύστερα από ανάρτηση της κυβερνητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, και χωρίς καμία μας έκπληξη,  είδαμε οτι ο Πρύτανης του Παν.Πατρων κ.Μπούρας, πρόκειται να παρευρεθεί και να μιλήσει σε εκδήλωση που οργανώνει η συγκεκριμένη παράταξη. 

Προφανώς, όταν ο ίδιος έλεγε ότι οι πόρτες της Πρυτανείας θα είναι ανοιχτές προς τους φοιτητές, μάλλον εννοούσε μόνο σε εκείνους που τάσσονται απέναντι στο δημοσιο Πανεπιστήμιο και είναι μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, αφού για οποιοδήποτε άλλο οι πόρτες είναι πάντοτε σφραγισμένες. Χαρακτηριστικα παραδείγματα αποτελούν οι δεκάδες φορές που οι Φοιτητικοί Σύλλογοι κινητοποιηθηκαν έξω απο την Πρυτανεια χωρίς να τους δίνεται ποτέ η δυνατότητα να παρεμβουν και να εκφράσουν τα αιτήματα τους. 
Ο κ. Μπούρας περα απο το να καταργεί τμήματα,  να πετάει εκτός εστιών φοιτητές και να υποβαθμίζει Προγράμματα Σπουδών,σαν αυτό του Τμήματος μας,πλέον επιλέγει να ταχθεί μαζί με αυτούς που φέρνει τους φοιτητές και τις οικογένειές τους στην εξαθλίωση, που προσπαθούν να εντάξουν την ΟΠΠΙ μέσα στους ελεύθερους χώρους μας, που ιδιωτικοποιούν τη δημόσια παιδεία και που κατ'επεκταση καταστρεφουν τις ζωές μας.
Καλούμε τον κ. Μπούρα να επανέλθει άμεσα στην πραγματικότητα και να δώσει πραγματικές λύσεις στα προβλήματα των φοιτητών ,τόσο του Τμήματος μας όσο και του Πανεπιστημίου συνολικοτερα.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
•Δημόσια δωρεάν παιδεία για ολ@
•Σίτιση- Στέγαση για ολ@
•Πτυχία με αξία- Εργασιακή κάλυψη για ολ@
•Καμια σκέψη για ΟΠΠΙ,τουρνικέ, κάμερες
•Επαναφορά τπυ ασύλου των κοινωνικών αγώνων 
•Άρση Νόμου Κ-Χ και Νόμου Κεραμεως
ΦΣ. ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
 
ψηφισμα δσ.μηχ.περιβαλ 8 12 2022
 
Διαβάστηκε 257 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.