Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 17:26

Ποιος είναι καλύτερος παίκτης: οι άνδρες ή οι γυναίκες;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ποιος είναι καλύτερος παίκτης: οι άνδρες ή οι γυναίκες; Στο παρελθόν, ο τζόγος ήταν αντρικό παιχνίδι, αλλά τώρα συμμετέχουν πολλές γυναίκες. Μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο τζόγος είναι μόνο για τους άνδρες, αλλά ο καθένας μπορεί να τον απολαύσει.

Υπάρχουν όλο και περισσότερες γυναίκες στον κόσμο του στοιχήματος. Κάνουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Όταν πρόκειται για δαπάνες και τυχερά παιχνίδια, οι γυναίκες έχουν διαφορετικά επίπεδα άνεσης και συμπεριφοράς.

Στην Ελλάδα, ο διαδικτυακός τζόγος επιτρέπεται και όλο και περισσότεροι άνθρωποι το κάνουν ως χόμπι. Στην πραγματικότητα, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες έλκονται από τον τζόγο επειδή θέλουν να κερδίσουν χρήματα, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν τη νίκη στα online καζίνο ελληνικά  Ο Άρης Κλάδης γράφει για τη διαφορά στη συμπεριφορά των ανδρών και των γυναικών στον διαδικτυακό τζόγο. Γνωρίζουμε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες είναι βιολογικά διαφορετικοί- ας δούμε πώς διαφέρουν κατά τον τζόγο.

Ποιος συμμετέχει περισσότερο;

Σύμφωνα με έρευνες, οι άνδρες παίζουν παιχνίδια όπως η ρουλέτα και τα ζάρια πολύ πιο συχνά από τις γυναίκες. Πολλοί άνδρες ενδιαφέρονται για τυχερά παιχνίδια που απαιτούν δεξιότητα, όπως το μπακαρά και το πόκερ. Απολαμβάνουν επίσης παιχνίδια όπως blackjack, craps και ρουλέτα. Οι άνδρες είναι τρεις φορές πιο πιθανό να παίζουν πόκερ από τις γυναίκες. Οι γυναίκες λάτρεις των τυχερών παιχνιδιών είναι πιο πιθανό από τους άνδρες να παίζουν βίντεο πόκερ, κουλοχέρηδες, λαχεία, λοταρίες, μπίνγκο, λοταρίες και κληρώσεις.

Ένα άλλο πράγμα που αρέσει στους άνδρες να κάνουν είναι να παίζουν online παιχνίδια. Οι περισσότεροι παίκτες και παίκτες του διαδικτυακού τζόγου είναι άνδρες.

Τι τους κινητοποιεί;

Σε μια έρευνα, οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν γιατί παίζουν τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο. Στους ερωτηθέντες δόθηκε ένας κατάλογος λόγων για να επιλέξουν και τους ζητήθηκε να σημειώσετε τα κουτάκια που θεωρούσαν ότι τους αφορούσαν. Οι επιλογές περιελάμβαναν το κοινωνικό στοιχείο, την απόκτηση χρημάτων, τον ενθουσιασμό, τη νίκη, τη διασκέδαση και την αντιμετώπιση της πλήξης:

Είναι ενδιαφέρον να διαβάσετε τι λένε τα αποτελέσματα. Σε αντίθεση με το χάσμα μεταξύ των δύο φύλων όσον αφορά τα κίνητρα για τα τυχερά παιχνίδια, τα αποτελέσματα τόσο για τους άνδρες λάτρεις των τυχερών παιχνιδιών όσο και για τις γυναίκες τζογαδόρους ήταν σχεδόν πανομοιότυπα σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες.

Έτσι, παρόλο που οι άνδρες είναι από τον Άρη και οι γυναίκες από την Αφροδίτη, φαίνεται ότι και οι δύο αγαπούν τα τυχερά παιχνίδια για τους ίδιους περίπου λόγους.

Αντί για μια εκπληκτική διαφορά στη συμπεριφορά, να ένα παράδειγμα μιας ακόμη πιο εντυπωσιακής ομοιότητας. Αποδεικνύεται ότι όλοι μας επηρεαζόμαστε από τις ίδιες δυνάμεις.

Ποιος παίρνει περισσότερα ρίσκα;

Ανεξάρτητα από το γιατί παίζουν οι άνθρωποι, ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος: να κερδίσουν. Ωστόσο, το να μάθεις πώς να ενεργείς όταν τα νούμερά σου πέφτουν είναι ένα σημαντικό μέρος του να είσαι καλός παίκτης. Ως αποτέλεσμα, οι συμμετέχοντες στη μελέτη ρωτήθηκαν τι θα έκαναν με 500 δολάρια αν κέρδιζαν.

Περισσότερα από τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων θα εξαργύρωναν αμέσως τα κέρδη τους, αν και υπάρχει ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων. Για ένα κέρδος 500 δολαρίων, οι γυναίκες είναι από τη φύση τους πιο προσεκτικές (ή συνετές;).Οι άνδρες αποτελούν μόνο το 61% του πληθυσμού.

Μόνο το 9% των γυναικών θα χρησιμοποιούσε τα χρήματα για να προσπαθήσει να βγάλει περισσότερα χρήματα. Οι νεότεροι αποφεύγουν περισσότερο τον κίνδυνο, με το 15% των ατόμων ηλικίας 25-34 ετών να θέλουν να επανεπενδύσουν άμεσα. Τα άτομα ηλικίας 55+ ήταν τα πιο επιφυλακτικά (διαφορά ηλικίας και εμπειρίας).

Πού παίζουν;

Οι πιο ενδιαφέρουσες (και ίσως αμφιλεγόμενες) απαντήσεις προήλθαν από εκείνους που έπαιζαν σε ασυνήθιστα μέρη. Και πάλι, τα αποτελέσματα ήταν αρκετά παρόμοια μεταξύ των δύο φύλων, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο τζόγος αποκαλύπτει περισσότερες ομοιότητες παρά διαφορές.

Το 23% των γυναικών και το 27% των ανδρών έπαιζαν τυχερά παιχνίδια στο μπάνιο. Περίπου το 10% και των δύο φύλων έπαιζε στο νοσοκομείο (τι άλλο να κάνει;).

Παραδόξως, το 8% των ανδρών και των γυναικών παραδέχονται ότι παίζουν τυχερά παιχνίδια ενώ οδηγούν. Είναι ενδιαφέρον, ωστόσο, ότι ένας μικρός αλλά ίσος αριθμός ανδρών και γυναικών είναι πρόθυμοι να διακινδυνεύσουν την ασφάλειά τους και την ασφάλεια των άλλων για να παίξουν τυχερά παιχνίδια.

Υπάρχει ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων όσον αφορά τον τζόγο σε οικογενειακές εκδηλώσεις όπως γάμοι και κηδείες.Το 8,4% των γυναικών δήλωσε ότι θα εκμεταλλευόταν την ευκαιρία για να παίξει τυχερά παιχνίδια. Τα θηλυκά μέλη του ασθενέστερου φύλου είναι λιγότερο πιθανό να κλείσουν κατά τη διάρκεια ενός σημαντικού γεγονότος.

Ο τζόγος σε λογαριασμούς άλλων ανθρώπων είναι σεξουαλικό έγκλημα και σχεδόν το ένα τρίτο των ανδρών και των γυναικών το παραδέχεται. Επομένως, αποσυνδεθείτε πάντα και κρατήστε τα διαπιστευτήριά σας ασφαλή. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να προσπαθήσει να σε εκμεταλλευτεί.

Ποιος είναι λοιπόν ο καλύτερος;

Η ανδρική ανωτερότητα ως παίκτης είναι ευρέως διαδεδομένη εδώ και χιλιετίες. Βασίζεται στην υπόθεση ότι οι δεξιότητες και οι στρατηγικές παιχνιδιού ήταν πιο φυσικές για τους άνδρες. Στα παιχνίδια δεξιοτεχνίας, οι άνδρες θεωρούνταν ικανοί να διατηρούν τα συναισθήματά τους υπό έλεγχο και να μην αποκαλύπτουν τις πραγματικές τους προθέσεις. Από την άλλη πλευρά, οι γυναίκες παίκτριες στα παιχνίδια δεξιοτήτων θεωρούνταν όλο και περισσότερο ισότιμες με τους άνδρες συναδέλφους τους. Περιττό να πούμε ότι δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο εκτός από το ότι οι γυναίκες είναι καλύτερες στα παιχνίδια από τους άνδρες, τουλάχιστον σύμφωνα με ορισμένες μελέτες. Συγγνώμη, άνδρες.

 

Διαβάστηκε 1799 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 17:49
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.