Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 15:00

O Κωστούλας παραδίδει τον Παναιτωλικό ακόμη μεγαλύτερο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί κάποιος να έχει την δική του προσέγγιση για το τι έγινε ή τι δεν έγινε στην διάρκεια των 17 χρόνων που κράτησε τα ηνία του Παναιτωλικού ο Φώτης Κωστούλας όμως δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι φεύγοντας παραδίδει την ομάδα μεγαλύτερη από ό, τι την παρέλαβε.

Ο ίδιος είχε πει σε ανύποπτη στιγμή πως όταν αγόρασε τον Παναιτωλικό, όλα όσα τον αφορούσαν τα παρέλαβε σε μια πλαστική σακούλα! Έτσι μέτραγε εκείνη την εποχή η ομάδα ως αξία.

Ακόμη κι αυτή η περιγραφή όμως να μην είναι ακριβής και να ειπώθηκε καθ’ υπερβολή κάτι τέτοιο, δεν μπορεί κανείς να παραγνωρίσει ότι ο Παναιτωλικός ως ειδικό βάρος πλέον μετρά αλλιώς. Μεταβιβάστηκε σε έναν άνθρωπο που είχε επιχειρήσει να αγοράσει την Έβερτον και που οι πληροφορίες λένε ότι είναι μεγάλος παίκτης στον χώρο του real estate στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Πόσες άλλες επαρχιακές ομάδες έχουν μεταβιβαστεί σε επιχειρηματία του εξωτερικού και μάλιστα χωρίς καταγωγή από την Ελλάδα; Και μάλιστα-πολύ σημαντικό αυτό-όχι σε κανέναν προερχόμενο από το Ανατολικό Μπλοκ με χρήματα ύποπτης προέλευσης;

Όπως και να κάνει κανείς την αποτίμηση της εποχής Κωστούλα στον Παναιτωλικό και το Αγρίνιο, δεν μπορεί παρά να βρει ιστορική την στιγμή της μεταβίβασης των μετοχών της ομάδας σε έναν Αμερικανό ιδιοκτήτη με ευρωπαϊκή καταγωγή.

Δεν είναι πολλά τα πράγματα από το Αγρίνιο που μεταβιβάζονται ή πωλούνται καλύτερα (ας μην φοβόμαστε τις λέξεις) στο εξωτερικό, με το κύρος που φαίνεται να έχει αυτή η συμφωνία.

Είναι βέβαιο ότι απόψε πολλοί οπαδοί άλλων ομάδων θα ζηλεύουν τους Αγρινιώτες φιλάθλους και ορισμένα ΜΜΕ της Αθήνας θα διαχειριστούν δύσκολα τα νέα…

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 257 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.