Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:40 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 18:55

Συμπράττουν τρία σχολεία του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

2ο ΓΕΛ Αγρινίου, Γυμνάσιο Γαβαλούς και Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αγρινίου

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022, στα πλαίσια της εσωτερικής & εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2022-2023, μαθητές και εκπαιδευτικοί από το Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αγρινίου, το 2ο ΓΕΛ Αγρινίου και από το Γυμνάσιο Γαβαλούς είχαν την ευκαιρία να κάνουν την πρώτη τους συνάντηση στον τομέα: «Δίκτυα σχολείων» και στη δράση : «Η μαγεία του παιχνιδιού από το χθες στο σήμερα». Η συνάντηση αυτή υλοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 2ου ΓΕΛ Αγρινίου με μεγάλη επιτυχία.

Την έναρξη της δράσης προλόγισαν οι Διευθυντές των τριών σχολείων κ.Τσιπάς Γεώργιος ΠΕ04.04, Δανιάς Βασίλειος ΠΕ11 και Φαναριώτης Ανδρέας ΠΕ88.02 καθώς και ο Σύμβουλος Παιδαγωγικής ευθύνης του Γυμνασίου Γαβαλούς κ. Νάκος Κωνσταντίνος ΠΕ03.

Έγιναν παρουσιάσεις δράσεων από το Ειδικό Γυμνάσιο- Λύκειο Αγρινίου και το Γυμνάσιο Γαβαλούς στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 2ου ΓΕΛ Αγρινίου. Οι δράσεις ήταν αφιερωμένες στην Παγκόσμια ημέρα των Α.Μ.Ε.Α.(3 Δεκεμβρίου).

Η συμμετοχή των μαθητών και εκπαιδευτικών του 2ου ΓΕΛ Αγρινίου ήταν καθολική. Η συμπεριφορά των μαθητών και των τριών σχολείων ήταν άψογη και η θεματολογία των δράσεων δημιούργησε όχι μόνο κλίμα συγκίνησης και ευαισθητοποίησης αλλά υπήρξε ταυτόχρονα και αφετηρία προβληματισμού της ατομικής και συλλογικής ευθύνης σε ένα τόσο μεγάλο ζήτημα της εποχής μας : της διαφορετικότητας.

Οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στη σύμπραξη από το κάθε σχολείο είναι:
2ο ΓΕΛ Αγρινίου
Τσιώλη Ευαγγελία ΠΕ02, Φαρμάκης Γεώργιος ΠΕ02, Μάγγου Μαρία ΠΕ02, Παπαθανασίου Βασίλειος ΠΕ11, Παντελή Στέλλα ΠΕ02 (Ειδικής Αγωγής).

Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αγρινίου
Βαζούκη ΓλυκερίαΠΕ30, Βελούδα Λαμπρινή ΠΕ80, Δασκαλοπούλου Ελένη ΠΕ30, Μπαμπάκου Βασιλική ΠΕ01, Παπατρέχα Σοφία ΠΕ86, Μετσίνη Μυρτώ ΠΕ23, Βήκα Ελένη ΠΕ25.

Γυμνάσιο Γαβαλούς
Δανιάς Βασίλειος ΠΕ11 (Διευθυντής), Τρίμπου Γεωργία ΠΕ02, Χασιώτη Βασιλική ΠΕ02.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
2ΟΥ ΓΕΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ Γ/ΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΑΒΑΛΟΥΣ
ΤΣΙΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΑΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 336 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.