Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 14:00

Σημαντική έκθεση στο Αγρίνιο για τον «αθλητισμό στις αλησμόνητες πατρίδες» (φωτό, βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Ο αθλητισμός στις αλησμόνητες πατρίδες από το 700 π.χ έως το 1922», τιτλοφορείται μια σημαντική έκθεση στο Αγρίνιο.

Εμπνευστής της είναι ο Διονύσης Μπαμπαρούτσης, διοργανώνεται από τον Δήμο Αγρινίου και τον Σύλλογο Φίλων Αθλητικού Μουσείου Αγρινίου και φιλοξενείται στον χώρο της παλαιάς δημοτικής αγοράς.

Η έκθεση ξεκίνησε χθες, Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, και θα διαρκέσει έως 28 Φεβρουαρίου 2023, με ώρες επισκέψεων 9:00-12:30 και 18:00-20:00 καθημερινά εκτός από το Σάββατο και την Κυριακή. Αξίζει να τύχει μεγάλης επισκεψιμότητας.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων χαιρετισμό απηύθυναν η αντιδήμαρχος Πολιτισμού  Μαρία Παπαγεωργίου και ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Χρήστος Ζαρκαβέλης.

Εξήραν την προσωπικότητα και την μεγάλη προσφορά του Διονύση Μπαμπαρούτση στον αθλητισμό και ευρύτερα στα τοπικά δρώμενα και τον συνεχάρησαν για την έκθεση αυτή επισημαίνοντας πως πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός για την πόλη.

Ο κ. Μπαμπαρούτσης από την πλευρά του τίμησε με πλακέτα τους δυο αντιδημάρχους για την προσφορά τους.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην παρουσία στην εκδήλωση του σπουδαίου παλαιού πρωταθλητή στίβου Νίκου Ρεγκούκου. Στην εκδήλωση υπήρξε μεγάλη συμμετοχή και όλοι οι παρόντες ξεναγήθηκαν στους χώρους της έκθεσης.

Φωτό Κώστας Παραβατός

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 214 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.