Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 21:52

Η μόνη λύση είναι οι κάμερες στον δημόσιο χώρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η μόνη λύση είναι οι κάμερες στον δημόσιο χώρο

Τελικώς, είχε και χειρότερο από την δολοφονία στην άσφαλτο της 21χρονης Έμμας.

Ενώ η άτυχη κοπέλα είχε χτυπηθεί από τον εισβολέα (χωρίς χαρτιά και άδεια) στην χώρα και ψυχορραγούσε κοντά στην Καμάρα, κάποιος υπάνθρωπος πήγε και της έκλεψε το πορτοφόλι με 1500 ευρώ μέσα.

Το διανοείται κανείς; Βρέθηκε ανθρωποειδές που πήγε και έκλεψε μια κοπέλα που μόλις είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο στην μέση του δρόμου!

Πως να μοιάζει αυτός ο “άνθρωπος” άραγε και ποια τιμωρία του αρμόζει; Αν ποτέ συλληφθεί, πως θα πάει να τον υπερασπιστεί στο δικαστήριο και ποια ανάγκη άραγε θα επικαλεστεί;

Έχουν ξεφύγει τόσο πολύ τα πράγμα στις πόλεις και τα χωριά της Ελλάδας που μόνο αν μπουν κάμερες παντού (όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο που δεν μένει σε ψευτοδικαιώματα που ευνοούν το έγκλημα τελικά αλλά φροντίζει πρωτίστως την ασφάλεια των πολιτών του) θα μπορούσαν τέτοιοι υπάνθρωποι να έρχονται μπροστά στην Δικαιοσύνη.

Με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εδώ και χρόνια, είναι τουλάχιστον ύποπτο να φοβάσαι μην σε δουν να κάνεις κάτι (αλήθεια τι ακριβώς;) στον δημόσιο χώρο.

Σε τελική ανάλυση, όποιος έχει κάτι να κρύψει ας πάει να ζήσει σε κάποια χώρα όπου ο δημόσιος χώρος και οι δρόμοι δεν προβλέπεται να έχουν κάμερες. Αν βρει τέτοια χώρα και του ταιριάζει.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 409 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.