Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 21:12

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ με Βασιλειάδη-Σαρακιώτη στο Αγρίνιο: βεβαιότητα για «μεγάλη πολιτική αλλαγή»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική τροχιά και τα κόμματα εντείνουν τη δραστηριότητα τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αιτωλοακαρνανίας οργανώνει σειρά εκδηλώσεων και μία είναι σε εξέλιξη, απόγευμα Τετάρτης 30 Νοεμβρίου, στο Αγρίνιο, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.

«Δικαιοσύνη Παντού – 6 εθνικές προτεραιότητες» είναι το θέμα και αναμένεται να αναπτυχθούν οι προτεραιότητες του κόμματος για τη χώρα με αιχμή την κοινωνική, οικονομική και φορολογική δικαιοσύνη, αλλά και την αποκατάσταση του κράτους δικαίου και της θεσμικής ομαλότητας.

Βουλευτές, πολιτευτές, κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη δίνουν το «παρών» στην εκδήλωση στην οποία κεντρικοί ομιλητές είναι ο αν. Γραμματέας του κόμματος Γιώργος Βασιλειάδης και ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης που είναι και αν. Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης του κόμματος.

Βασιλειάδης: «είμαστε στην τελική ευθεία για την μεγάλη πολιτική αλλαγή»

Σε δηλώσεις του ο κ. Βασιλειάδης δήλωσε πως «στο πλαίσιο της ανάλυσης των θέσεων του για την επόμενη μέρα της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ έχει ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες σε όλη την Ελλάδα ημερίδες για να μπορέσουμε να μιλήσουμε με τα στελέχη των τοπικών κοινωνιών, με τους ανθρώπους που παράγουν τον πλούτο, με αυτούς που θα κληθούν να βάλουν πλάτη στην επόμενη μέρα. 

Έτσι σήμερα βρισκόμαστε σήμερα στο  Αγρίνιο και στην Αιτωλοακαρνανία για να συζητήσουμε με το σχέδιό μας για την επόμενη μέρα για τη μεγάλη προοδευτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος και τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας και τις τομές που μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να διασφαλίσει ότι θα γίνουν στην κοινωνία».

Ο κ. Βασιλειάδης δήλωσε επίσης «πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα γιατί και επί της Υπουργικής μου θητείας καταφέραμε να ξεμπλοκάρουμε έργα και χρηματοδοτήσεις στον τομέα του αθλητισμού, όπως   συνέβη και στο σύνολο της πολιτικής της κυβέρνησης του».

Εκτίμησε μάλιστα πως «είμαστε στην τελική ευθεία για την μεγάλη πολιτική αλλαγή» επισημαίνοντας πως « όσο πιο σύντομα γίνουν τόσο καλύτερο για τον τόπο και τους πολίτες αυτής της χώρας».

Σερακιώτης: «η εικόνα στην αγορά είναι διαφορετική από αυτή που παρουσιάζουν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας» 

Ο βουλευτής Φθιώτιδας και αν. Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Σαρακιώτης σημείωσε πως «αντίστοιχες εκδηλώσεις γίνονται σε όλη τη προκειμένου να επικοινωνηθούν τα μείζονα ζητήματα στα οποία εστιάζουμε. Μιλάμε για το ενεργειακό κόστος, την ακρίβεια την έλλειψη ρευστότητας αλλά προτείνουμε και λύσεις».

Για τις εκλογές ανέφερε : «Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε προετοιμασμένοι και τις εκλογές και τις ζητούμε   γιατί -όπως βιώνετε και στην  Αιτωλοακαρνανία και στο Αγρίνιο- η αγοραστική δύναμη των συμπολιτών μας έχει μειωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η επιχειρηματικότητα βάλλεται εξαιτίας της υπέρογκης αύξησης του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας. 

Η χώρα μας κατέχει την πρωτιά στην αύξηση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ των 27 χωρών της ευρωπαϊκής Ένωσης κατά το τρέχον έτος. Η εικόνα που αντικρίζουμε περπατώντας σε κάποιο εμπορικό δρόμο στο Αγρίνιο, στη Λαμία, στην Αθήνας είναι διαφορετική από αυτή προσπαθούν να μας παρουσιάσουν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 278 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 21:16
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/