Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 19:41

Οι ταινίες "Devotion" & "l’immensita" στον κιν/φο ΑΝΕΣΙΣ (Πεμ 1 - Τετ 7/12/2022)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ θα προβάλει τις εξής ταινίες :

Devotion

Το 1950, καθώς ο Ψυχρός Πόλεμος απειλεί την διεθνή ειρήνη, δύο νεαροί πιλότοι γίνονται αποδεκτοί σε μία ελίτ στρατιωτική μονάδα για εκπαίδευση. Ο ένας είναι ο Τομ Χάντνερ, ένας κομψός τυπικός Αμερικανός στρατιώτης. Ο άλλος είναι ο Τζέσι Μπράουν, ένας παθιασμένος και ταλαντούχος πιλότος, και ο πρώτος Αφροαμερικάνος που θα πετάξει σε μάχη για το Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών. Ξεκινώντας μαζί στην μοίρα VF-32, ο Τομ και ο Τζέσι θα φτάσουν στα όριά τους για να γίνουν οι καλύτεροι πιλότοι μάχης, εκπαιδευόμενοι σε τελευταίας τεχνολογίας πολεμικά αεροσκάφη και προετοιμαζόμενοι για την μάχη. Το “Devotion” είναι μία έντονη, συναρπαστική και άκρως συγκινητική ιστορία για τους δύο από τους πιο περίφημους συγκυβερνήτες του Ναυτικού των ΗΠΑ.  

Σκηνοθεσία: J.D. Dillard

 Ηθοποιοί :Glen Powell, Jonathan Majors, Thomas Sadoski, Serinda Swan, Joe Jonas, Joseph Cross, Christina Jackson, Daren Kagasoff, Spencer Neville

Ώρα προβολής: 9:30 μ.μ. Καθημερινά 

Εκτός από την Παρασκευή 2/12 και την Τρίτη 6/12

 

Aπέραντη Αγάπη (l’immensita)

Ρώμη, δεκαετία 1970. Η Αντριάνα, η μεγαλύτερη κόρη ενός ζεύγους, έγινε μόλις δώδεκα χρονών. Οι εναλλαγές στη διάθεσής της καθώς και η ένταση ανάμεσα στους γονείς της κλιμακώνονται. Νιώθει δυσφορία με το όνομα και την ταυτότητά της και η επίμονη προσπάθειά της να πείσει τους πάντες ότι είναι αγόρι κλυδωνίζει την ήδη εύθραυστη ισορροπία της οικογένειας.

Σκηνοθεσία : Emanuele Crialese

Παίζουν :Penelope Cruz, Vincenzo Amato, Elena Arvigo, Filippo Pucillo, Luana Giuliani, Carlo Gallo

Ώρες προβολής: 7:00 μ.μ. Καθημερινά

 

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

 

 

Διαβάστηκε 360 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 01:18
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.