Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 00:22

Το τέλος αυτών που ληστεύουν το λαό (Γέρων Νεκτάριος Μουλατσιώτης)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το τέλος αυτών που ληστεύουν το λαό. Θα μπορούσαν να σκεφτούν το λαό. Υπάρχει τρόπος όλοι αυτοί γνωστοί και άγνωστοι υπεύθυνοι για την κατάντια του λαού, να βοηθήσουν στο να αλλάξει ο τρόπος ζωής των ανθρώπων και όχι μόνο αυτό, αλλά και η Πατρίδα μας θα είχε ξεχρεώσει τα χρέη που έχει απέναντι στους τραπεζίτες.

Πέρυσι τα Χριστούγεννα σε άλλη ομιλία μου είχα πει ότι τα πράγματα και τα τρόφιμα θα αυξηθούν τέσσερις φορές επάνω και ότι ο χειμώνας θα είναι αρκετά δύσκολος οικονομικά για τους Έλληνες. Δεν φταίει ο πόλεμος Ρωσίας και Ουκρανίας για τη φτώχεια, αλλά βρήκαν αιτία τον πόλεμο για να φέρουν τη φτώχεια αυτοί που κυβερνούν όλο τον πλανήτη. Πάντα δημιουργούν αιτίες που φέρνουν δυσχερείς οικονομικές καταστάσεις. Όμως έρχεται το τέλος όλων αυτών...


--
Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ
Τρίκορφο Φωκίδος
 
Holy Monastery of Saint Augustine & Saint Seraphim of Sarov
Trikorfo Fokidos, Greece

 



Διαβάστηκε 298 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.