Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 19:07

Ο Αγρινιώτης τραγουδιστής Νίκος Φρίντζος παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Μια χαρακιά»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Νίκος Φρίντζος έρχεται δυναμικά σε ένα άκρως χορευτικό κομμάτι, με τίτλο «Μια χαρακιά», που κυκλοφορεί, μαζί με audio video, από την Vocal Music Greece.

Ο Νίκος Φρίντζος, γνωστός κι αγαπημένος ερμηνευτής και δημιουργός, συναντά μουσικά τον Κώστα Γιούλη και στιχουργικά τον Αλέξανδρο Αρσένη, έναν ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο δίδυμο, σε ένα τραγούδι ψυχής.

Το «Μια χαρακιά», που παρουσιάστηκε πρώτη φορά από τον καλλιτέχνη στο επίσημο κανάλι του και στα social media και μαγνήτισε αμέσως το κοινό, υπογράφουν στη μουσική ο Κώστας Γιούλης και στους στίχους ο σπουδαίος Αλεξάνδρος Αρσένης.

Το «Μια χαρακιά», το επίσημο single από το επερχόμενο digital album του Νίκου Φρίντζου, συνοδεύεται από audio video και κυκλοφορεί στο επίσημο κανάλι της Vocal Music Greece και στα ψηφιακά καταστήματα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

 

 

Διαβάστηκε 1017 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.