Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 18:38

Φωτο: Ο Κωστής Μαραβέγιας στις πρώτες μουσικές του συνθέσεις το 1989 στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια φωτογραφία από το μακρινό 1989 ανέβασε στο προφίλ του στο facebook, ο γνωστός μουσικός και ραδιοφωνικός παραγωγός του Αγρινίου, Πάνος Κοκότης.

Ήταν η περίοδος μετάβασης στην ελεύθερη ραδιοφωνία και τηλεόραση με τον Πάνο Κοκότη να πρωτοπορεί τα προηγούμενα χρόνια στα ερτζιανά του Αγρινίου.

Ήταν και η εποχή που ο Κωστής Μαραβέγιας μαθητής ακόμη στα 15 του, έκανε τις δικές του πρώτες μουσικές αναζητήσεις και δημιουργίες.

Η φωτογραφία του Πάνου Κοκότη και του Κωστή Μαραβέγια είναι τραβηγμένη στην θρυλική disco «La Petite» στο κέντρο του Αγρινίου (σ.σ. βρίσκονταν στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα), με τους δυο τους να επιμελούνται το σήμα της εκπομπής του πρώτου.

«ME TO ΦΙΛΟ ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΟΥ-1989-LA PETITE!!!!», γράφει συγκεκριμένα, στην ανάρτηση του. Η φωτογραφία:


agriniopress.gr

Διαβάστηκε 598 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.