Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  2:18 μμ
Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 13:15

Προώθηση του “τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ ” από την Γ.Ε.Αγρινίου με… Elon Musk!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κατά γενική ομολογία, οι δύο εκδηλώσεις που έχει καθιερώσει πλέον η Γυμναστική Εταιρία Αγρινίου,  το «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» και το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ», έχουν φέρει έναν διαφορετικό αέρα στις μαζικές εκδηλώσεις πολιτισμού και αθλητισμού στην πόλη.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει για το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Νοεμβρίου που θα λάβουν χώρα μέσα στον αστικό ιστό και το κέντρο, όλοι ελπίζουν με σύμμαχο τον καλό καιρό.

Η ΓΕΑ όμως είπε να κάνει και λίγο… αυτοτρολάρισμα προωθώντας τις εκδηλώσεις με έναν φρέσκο, ευφάνταστο και νεανικό τρόπο. Οπότε τι πιο κατάλληλο από τα social media; Ανέβασε, λοιπόν, στον λογαριασμό της στο isntagram ένα στιγμιότυπο οθόνης με ένα από τα πιο επίκαιρα πρόσωπα παγκοσμίως, τον Elon Musk, ιδιοκτήτη της Tesla και πρόσφατα του Twitter, να λέει στα ελληνικά “τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ”!

Έτσι λιτά και απέριττα, όπως το έκανε πρόσφατα και στην πραγματικότητα me μια ανάρτηση με την λέξη “διαλεκτική”, αφήνοντας τους περισσότερους να αναρωτιούνται τι να εννοεί. (Δυστυχώς και κάμποσους Έλληνες να γράφουν από κάτω διάφορες βλακείες υπερπατριωτισμού, κάτι που δεν είναι της παρούσης…)
Εκείνο το “τουίτ” ήταν και η έναρξη των εχθροπραξιών για τον χαμό που γίνεται στην πλατφόρμα του πολυεκατομμυριούχου, την οποία αγόρασε με 44 δις δολάρια.

Φαίνεται ότι όλο αυτό αποτέλεσε έμπνευση για τους ανθρώπους της ΓΕΑ, που έκαναν την ανάρτηση πιο κάτω, δήθεν ότι ίσως να αναμένεται ο Elon Musk στις 20 Νοεμβρίου στο Αγρίνιο! Σίγουρα πετυχημένο το χιούμορ, για την προώθηση δεν είναι και σίγουρο πόσοι την κατάλαβαν. Το twitter δεν είναι και πολύ διαδεδομένο εδώ στην καθ’ ημάς επαρχία, προτιμούν όλοι την αναπαραγωγή του από το facebook όπου μπορείς να γράφεις κατεβατά, ειδικά αν έχεις άφθονο χρόνο…

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 365 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News