Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 19:26

Κρήτη: Γνωρίστε τον 80χρονο παπαγάλο με αδυναμία στο τζατζίκι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο παπαγάλος στην Κρήτη είναι ηλικίας 80 ετών. Έχει τις αδυναμίες και τις παραξενιές του. Δεν είναι όμως αχάριστος. Λατρεύει το αφεντικό του και του το δείχνει…

Ο Mike είναι ίσως ο γηραιότερος παπαγάλος στην Κρήτη, αλλά ταυτόχρονα και η πιο δυνατή attraction στη Χερσόνησο. Τρελαίνεται για το ελληνικό τζατζίκι, τα «βάζει» με όλους όσοι φορούν μαύρα ρούχα, ενώ δηλώνει ερωτευμένος με τον ιδιοκτήτη του, Στέφανο Δημελά, καθώς δεν διστάζει να τον γεμίσει με φιλιά την ώρα του τηλεοπτικού αέρα.

Ο Mike βρέθηκε για πρώτη φορά καλεσμένος στην τηλεόραση και έκανε… ντόρο. Μπορεί να μην είπε πολλά λόγω ντροπής, αλλά συγκίνησε τους πάντες δίνοντας αρκετά φιλιά στον άνθρωπο που επι 22 ολόκληρα χρόνια τον φροντίζει σαν παιδί του.

Οι ιστορίες δε, για τις παραξενιές και τα γούστα του 80χρονου αφρικανικού παπαγάλου που άλλοτε παριστάνει τον διαιτητή ποδοσφαίρου και άλλοτε τον τροχονόμο, είναι αν μη τι άλλο απολαυστικές…

* Φωτογραφία αρχείου

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 541 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.