Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  2:17 μμ
Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 12:05

Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα”: Πρωτόκολλο Συνεργασίας με το Νοσοκομείο “Χατζηκώστα”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για νέους με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες, Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι-Αγρίνιο, υπέγραψε σήμερα Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022 Πρωτόκολλο Συνεργασίας  με τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», κυρία Ελένη Φιλιπποπούλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου, στόχος αυτής της δράσης είναι η συγκρότηση ενός πλαισίου αμοιβαίας συνεργασίας, μέσω της συστηματικής παροχής ιατρικών υπηρεσιών, οδοντιατρικής φροντίδας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους εκπαιδευόμενους νέους μας με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες.

“Ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον θα υπάρξει συνέχιση αυτής της συνεργασίας με τέτοιου είδους καινοτόμες δράσεις που αποδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο των ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου, συμβάλλουν στην ψυχική ανάταση των ατόμων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και ανεβάζουν το δείκτη ποιότητας ζωής τους”. σημειώνεται στην ανακοίνωση.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 256 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News