Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 18:19

Αυτό είναι πρώτο «πλυντήριο ανθρώπων» που βγαίνει στην αγορά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εταιρεία με έδρα την Οσάκα στην Ιαπωνία ελπίζει να λανσάρει το 2024 το πρώτο πλυντήριο ανθρώπων –έναν θάλαμο που αυτοματοποιεί τη διαδικασία του μπάνιου και επιπλέον προσφέρει χαλάρωση.

H ιδέα του πλυντηρίου για ανθρώπους δεν είναι νέα, σημειώνει η Daily Mail. Στην Osaka Expo του 1970, ο ιαπωνικός γίγαντας ηλεκτρονικών Sanyo Electric παρουσίασε το «Ultrasonic Bath», ένα πλυντήριο που καθάριζε, έκανε μασάζ και στέγνωνε τον χρήστη σε έναν πλήρως αυτοματοποιημένο κύκλο 15 λεπτών.

Η ιδέα δεν απογειώθηκε ποτέ ως εμπορικό προϊόν, τώρα όμως βρίσκει συνέχεια. Η Science Co. Ltd., εταιρεία γνωστή για καινοτομίες στην τεχνολογία μπάνιου και κουζίνας, ανακοίνωσε τα σχέδιά της για πλυντήριο βασισμένο σε «τεχνολογία λεπτών φυσαλίδων».

Ο θάλαμος εκτοξεύει στον χρήστη νερό και μικροφυσαλίδες με διάμετρο μόλις τριών μικρομέτρων, οι οποίες σύμφωνα με τον κατασκευαστή καθαρίζουν βαθιά τους πόρους.

Το σύστημα ενσωματώνει επίσης αισθητήρα καρδιακού παλμού, καθώς και σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που υπόσχεται μια σύνθετη και εξατομικευμένη εμπειρία μπάνιου.

pronews.gr

Διαβάστηκε 575 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.