Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 21:21

«Αυτή η νύχτα μένει» – Γιάννης Τσορτέκης: «Ο Γιώργης ερωτεύεται παράφορα τη Νίτσα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γιάννης Τσορτέκης, ο ανοιχτόκαρδος και χαμογελαστός Γιώργης της σειράς, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day στον Alpha» και μίλησε για όλα.

Για τη συμμετοχή του στη σειρά: «η Κατερίνα Φιλιώτου επέμενε πάρα πολύ, μου εξήγησε κάποια πράγματα για το ρόλο, μετά βρεθήκαμε και με τους σεναριογράφους Γιώργο Μακρή και Ιωάννα Κανελλοπούλου και τους είδα πολύ ενθουσιασμένους. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα, δεν με είχε βρει έτοιμο, αλλά οι άνθρωποι ήταν τόσο ζεστοί, τόσο θερμοί απέναντί μου και αυτός ήταν ο μόνος λόγος που είπα το “ναι”».

Για τη συνεργασία: «περνάμε πάρα πολύ καλά και στα γυρίσματα ολόκληρη η ομάδα. Οι ηθοποιοί με τους τεχνικούς είμαστε ένα σώμα, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολα τα γυρίσματα, οι χώροι είναι δύσκολοι, οπότε πρέπει να έχουμε χιούμορ και να ξεπερνάμε τα πράγματα για να τρέχει παραγωγικά η ημέρα μας. Το αποτέλεσμα το νιώθω πάρα πολύ καλό, το απολαμβάνω αλλά απολαμβάνω και τα γυρίσματα».

Για το ρόλο του: «ο Γιώργης ερωτεύεται παράφορα τη Νίτσα, είναι τόσο αγνός, τόσο καθαρός, τόσο ανοιχτόκαρδος που λειτουργεί σαν σάκος του μποξ για όλους εκεί και για όλη την κοινωνία. Κι επειδή έχει κι αυτή τη μαμά που συνέχεια είναι στο «ψαλτήρι» έπρεπε να έχεις κάνει αυτό, να ήσουν σαν εκείνον, ο Χρήστος είναι καλύτερος κλπ., έχει φτάσει σε μια στιγμή που θέλει να ζήσει αυτός όπως θέλει».

Για την ανταπόκριση του κόσμου: «είναι τόσο ωραία η αντίδραση του κόσμου παρόλο που με φέρνει σε κάποια αμηχανία. Μόνο ωραίο είναι όταν έρχονται οι άνθρωποι να σου μιλήσουν, όπως συνέβαινε και σε μένα όταν έβλεπα τηλεόραση και συναντούσα κάποιον στο δρόμο κι έλεγα «α! αυτός», αλλά προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν κάποιες φορές ότι απλώς είμαστε από διαφορετική θέση, αλλά είναι πολύ τρυφερό αυτό που συμβαίνει».

Για τα θεατρικά του: «κάνουμε την Αντιγόνη του Ανούιγ, τη σκηνοθεσία κάνει η Μαρία Πρωτόπαπα που γνωριζόμαστε πολλά χρόνια από μαθητές σε διαφορετικές σχολές».

Τι θα δούμε απόψε στις 22:40

Μια εμφάνιση του Γιάννη Ντόκου στην τηλεόραση στέλνει τη Ζέτα πανικόβλητη πίσω στο σκοτεινό τους παρελθόν. Η Νίτσα από την άλλη προσπαθεί μόνη της να βγάλει το πρόγραμμα, επιφυλάσσοντας στον ερωτοχτυπημένο Γιώργη μια δυσάρεστη έκπληξη. Η συνάντησή του με τον Χρήστο έχει αφήσει στον Στρατή μια πικρή γεύση και την βεβαιότητα πως ξέρει. Μια αναπάντεχη εμφάνιση του Αλέξανδρου, όμως ,θα κρίνει τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Καθώς η νύχτα πλησιάζει στο τέλος της ο Χρήστος ξεσπά για πρώτη φορά πάνω απ’ τον τάφο της Μαρίνας, ενώ μια σκιά παρακολουθεί με μάτια τρομαγμένα.

Δείτε το trailer:

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 431 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 21:27
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.