Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:53 πμ
 
wm small
Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 12:18

Προτείνουμε «Πρόσωπα της Χρονιάς 2022» και από την Αιτωλοακαρνανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου οι προτάσεις για τα “Πρόσωπα της Χρονιάς 2022” που για 9η χρονιά διοργανώνει στη Δυτική Ελλάδα η εφημερίδα “Πελοπόννησος”, με τη “Συνείδηση” να συνεργάζεται για την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας.   

Ήρθε η ώρα να τραβήξουμε το γκρίζο πέπλο που σκιάζει την καθημερινότητά μας με τις αρνητικές ειδήσεις που αποκαλύπτουν το τρομακτικό πρόσωπο της κοινωνίας.

Ήρθε η ώρα να φωτίσουμε το καλό πρόσωπο της κοινωνίας. Να αναδείξουμε πρόσωπα και ομάδες που με τις πράξεις τους πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα και δίνουν πραγματικό νόημα στις λέξεις, ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΖΩΗ.

Αυτά τα πρόσωπα και αυτές τις ομάδες φέρνουν στο προσκήνιο τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» που για 9η συνεχή χρονιά διοργανώνει η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ». Για να φέρουμε στο προσκήνιο όλους αυτούς τους φωτεινούς ανθρώπους θέλουμε τη βοήθεια όλων σας.

Κοιτάξτε δίπλα σας, αναγνωρίστε πρόσωπα και πράξεις. Ξεχωρίστε αυτούς που πραγματικά αξίζουν να ανεβούν στη σκηνή της πιο λαμπερής και ουσιαστικής εκδήλωσης που έχει στον επίκεντρό της το καλό πρόσωπο της κοινωνίας.

Επομένως όποιος έχει ξεχωρίσει το δικό του πρόσωπο για το 2022 και η πράξη του είναι τόσο δυνατή ώστε να είναι ανάμεσα στα προτεινόμενα πρόσωπα της χρονιάς 2022 δεν έχει παρά να το προτείνει μέχρι 31 Οκτωβρίου στον σύνδεσμο https://www.prosopaxronias.gr/

Η ανάδειξη των Προσώπων αποτελεί πια έναν σημαντικό θεσμό στη Δυτική Ελλάδα με τον οποίο τιμούμε τους συμπολίτες μας που επέδειξαν αξιόλογη δράση στο έτος που πέρασε.

ΨΑΧΝΟΥΜΕ:

  • Πρόσωπα που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για το έργο, τα επιτεύγματα και τις προσπάθειες τους.
  • Προσπάθειες που έγιναν με κόπο, αφοσίωση, επιμονή και πίστη μέχρι να γίνει το όραμα πράξη.
  • Πράξεις που φωτίζουν τον δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον, μέσα από ξεχωριστές πρωτοβουλίες.
  • Πρωτοβουλίες συνανθρώπων μας που δίνουν αξίες στην καθημερινότητα μας και επηρεάζουν τις ζωές όλων μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να τραβήξουμε το γκρίζο πέπλο από την κοινωνία μας και να αφήσουμε να λάμψει το καλό, η πρόοδος, η εξέλιξη, η ανθρωπιά, ο σεβασμός, η ευγένεια, η αλληλεγγύη.

 

Διαβάστηκε 337 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 14:00
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.