Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 18:30

Γη της Ελιάς: Η δυσάρεστη είδηση που θα μεταφέρει ο Λυκούργος στους Βρεττάκους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Απόψε στις 21:00, οι εξελίξεις θα είναι συνταρακτικές στη δραματική σειρά του MEGA «Γη της ελιάς». Διαβάστε περισσότερα παρακάτω για όσα θα συμβούν στο νέο επεισόδιο.

Η προκλητική στάση της Μυρτάλης στο ελαιοτριβείο, γίνεται όλο και λιγότερο αποδεκτή από τους Βρεττάκους οι οποίοι, για μία ακόμη φορά, της εξηγούν πώς πρέπει να φέρεται στους υπαλλήλους και τους εργάτες. Προσπαθεί να τη νουθετήσει και η Μαρίνα, αλλά η Μυρτάλη δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει βήμα πίσω. Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζει και η Ισμήνη, η οποία αποφασίζει να αποχωρήσει από την εταιρία τους, μην αντέχοντας άλλο την κακή συμπεριφορά τής συνεργάτιδάς της. Στο μεταξύ, όλοι στην Αρεόπολη είναι αναστατωμένοι με την απάτη της Κατερίνας, καθώς μαθαίνουν ότι έχει ήδη συλληφθεί. Ο Δημοσθένης, σε έξαλλη κατάσταση, ζητά από τη Χάιδω να του επιστρέψει η ίδια τα χρήματα που έδωσε για τον έρανο, ενώ συγχρόνως κατηγορεί και την Ασπασία που τον παρέσυρε. Η Χάιδω, η Μαργαρίτα και ο Λυκούργος δίνουν συνέντευξη στη τηλεόραση γι’ αυτή την υπόθεση.

Δείτε το τρέιλερ:

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 469 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 18:39
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.