Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 20:43

Σασμός – Spoiler: Ο Παύλος σώζει την Καλλιόπη από βέβαιο θάνατο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία μεγάλη σύγκρουση περιμένει τους ήρωες του «Σασμού» ανάμεσα σε δύο ορκισμένους εχθρούς.

Σε ένα από τα επόμενα επεισόδια, η «Καπετάνισσα» Καλλιόπη για ακόμη μία φορά στρέφεται για παρηγοριά στη φωτογραφία του άνδρα της, Βασίλη Σταματάκη. Κατά τη διάρκεια μιας εξομολόγησης με τη φωτογραφία απέναντί της, του ανάβει το καντήλι.

Ωστόσο, φεύγοντας από το δωμάτιο η Καλλιόπη δεν προσέχει ότι δεν καίει καλά και οι σπίθες του έχουν αρχίσει να πετάγονται παντού. Το σπίτι τυλίγεται αμέσως στις φλόγες και η Καλλιόπη χάνει τις αισθήσεις της.

Εκείνη την ώρα ο Παύλος σε έναν από τους περιπάτους που κάνει στο χωριό βλέπει τις φλόγες στο σπίτι των Σταματάκηδων και τρέχει να δει τι συμβαίνει.

Αφού μπει μέσα, βλέπει την Καλλιόπη ημιλιπόθυμη και προσπαθεί να τη συνεφέρει. Μόλις η Καλλιόπη ανοίγει τα μάτια της και συνειδητοποιεί τι συμβαίνει εκείνος της ζητά ένα αντάλλαγμα για να της σώσει τη ζωή.

«Αν θες να ζήσεις για να καμαρώσεις τα κοπέλια σου, υποσχέσου μου ότι τα κτήματα και ό,τι είχε πάρει στα χέρια του ο Άγγελος από την περιουσία της μητέρας του, θα παραμείνουν στην των Βρουλάκων» της λέει χαρακτηριστικά.

protothema.gr

Διαβάστηκε 396 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.