Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:21 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 17:19

Η απονομή των χρηματικών βραβείων της Ένωσης Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φέτος, η απονομή έγινε στο πρόσφατα ανακαινισμένο κεντρικό κτίριο (Διοίκησης) του Συνεταιρισμού, η αίθουσα συνεδριάσεων του οποίου πλημμύρισε από την αισιοδοξία και τα χαμόγελα των φοιτητών και των μελών των οικογενειών τους.

Επιταγές 1.500 ευρώ σε καθ' έναν από τους 6 μαθητές που διακρίθηκαν στις Πανελλαδικές - Η εκπαιδευτική κοινότητα έχει αγκαλιάσει το θεσμό και το έδειξε ξανά στην εκδήλωση απονομής των επάθλων.

Σε μια λιτή εκδήλωση, όπως κάθε χρόνο, από το 2016 οπότε και η Ένωση Αγρινίου αθλοθέτησε τα χρηματικά έπαθλα, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα η απονομή των υποτροφιών σε αριστεύσαντες μαθητές της Αιτωλοακαρνανίας που πέτυχαν την καλύτερη απόδοση στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Τα χρηματικά έπαθλα των 1.500 ευρώ που έλαβε κάθε φοιτητής, σε επιταγή άμεσα εξαργυρώσιμη, έχουν περισσότερο το συμβολικό χαρακτήρα της επιβράβευσης της προσπάθειάς τους. Ταυτόχρονα, όμως, με αυτή την πρωτοβουλία, η Ένωση Αγρινίου θέλησε να δώσει ένα πρόσθετο κίνητρο στους μαθητές, ώστε να επιλέγουν σχολές με αγροτικό προσανατολισμό, αλλά και να στηρίξει οικογένειες από αγροτικές περιοχές του νομού μας.

Ο κ. Κουτσουπιάς σημείωσε ότι η Ένωση θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό τους, προσβλέποντας, μάλιστα, και σε πιθανή μελλοντική συνεργασία μαζί τους. Μάλιστα, ο κ. Κουτσουπιάς εξήγησε το πόσο σημαντικό είναι να υπηρετεί κάποιος τον τόπο του και να εργάζεται για να βελτιωθούν οι συνθήκες σε αυτόν. Επίσης, μίλησε για την αξία της εκπαίδευσης, εστιάζοντας στο ότι η Ένωση Αγρινίου επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό και στις προοπτικές που οι νέοι άνθρωποι μπορούν να διαμορφώσουν για την Αιτωλοακαρνανία.

 
Διαβάστηκε 250 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.