Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 19:31

Ευχαριστήριο στους ιατρούς της Καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Αγρινίου από κόρη ηλικιωμένης ασθενούς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Αγγελική Δημοσθ. Καλπουζάνη, μέσω του agriniopress, εκφράζει τις ευχαριστίες της στους ιατρούς της Καρδιολογικης κλίνικης του Γ.Ν. Αγρινίου, που αντιμετώπισαν με επιτυχία το σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην υπερήλικη μητέρα της.

Το ευχαριστήριο μήνυμα:

«Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Καρδιολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου.

Ιδιαίτερα στον Διευθυντή της κ. Αλμπάνη και στους καρδιολόγους ιατρούς κ Σκοτινιώτη, Ντόκα, Μίνο και την ειδικευόμενη ιατρό κ. Καπλάνη, οι οποίοι με την ιατρική τους δεινότητα, με την άριστη επιστημονική τους κατάρτιση, με το εξαιρετικό τους ήθος και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τους διακρίνει, αντιμετώπισαν με επιτυχία το σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην υπερήλικη μητέρα μου.

Όλοι οι ανωτέρω κοσμούν την ιατρική κοινότητα, καταβάλλοντας άοκνες προσπάθειες , σε αντίξοες πολλές φορές συνθήκες, προκειμένου να υπηρετήσουν την δημόσια υγεία, ενισχύοντας έτσι την εμπιστοσύνη των πολιτών στις ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Επίσης θα ήθελα να εκφράσω ένα δημόσιο ευχαριστώ και στην ιδιώτη ιατρό καρδιολόγο κ. Ευαγγελία Γεωργίου, η οποία με τις εξειδικευμένες ιατρικές της γνώσεις συνέβαλε καθοριστικά στο να έχει η πορεία της υγείας της μητέρας μου ευτυχή κατάληξη».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 257 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.