Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:53 πμ
Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 19:10

«Ηλιαχτίδα» Αγρινίου: Τελέστηκε αγιασμός για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, τελέσθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός με αφορμή την έναρξη της νέας Εκπαιδευτικής Χρονιάς στο Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ «Ηλιαχτίδα».

Τον αγιασμό τέλεσαν ο π. Νεκτάριος Τριάντης, Αρχιερατικός Επίτροπο Αγρινίου και Στράτου, ο οποίος εκπροσώπησε τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και ο Ιερέας του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου π. Γεώργιος Παππάς.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Είχαμε την τιμή να έχουμε στο Κέντρο μας τον Πατέρα Νεκτάριο Τριάντη, Αρχιερατικό Επίτροπο Αγρινίου και Στράτου, ο οποίος εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου και Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Ιερόθεο και τον Ιερέα της ενορίας μας Πατήρ Γεώργιο Παππά, οι οποίοι τέλεσαν τον Αγιασμό.

Έπειτα από δύο χρόνια κατά τα οποία ίσχυαν περιορισμοί λόγω Covid-19, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, η Διοικητική Διευθύντρια, οι ωφελούμενοι και οι εργαζόμενοι, υποδεχτήκαμε με χαρά σε αυτήν την σημαντική ημέρα για εμάς αγαπητούς εθελοντές, φίλους του Συλλόγου αλλά και πολλούς γονείς.

Καλή Εκπαιδευτική Χρονιά να έχουμε, με υγεία!».

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 269 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News