Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 22:20

O Ερυθρός Σταυρός βραβεύει τον Γ.Γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας και Εθελοντή Σαμαρείτη – Διασώστη Γ. Σταμάτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γιώργο Σταμάτη, σε εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 7 μ.μ. στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, θα πραγματοποιήσει τελετή βράβευσης του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Γεώργιου Σταμάτη, αναγνωρίζοντας και επικροτώντας την τεράστια κοινωνική του δράση και την πολύτιμη συνεισφορά του στο έργο του Ε.Ε.Σ.

Σημειώνεται ότι ο κ. Σταμάτης αποτελεί ενεργό μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ε.Ε.Σ. και κατ’ επέκταση του ευρύτερου Διεθνούς Κινήματος Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, ως εθελοντής Σαμαρείτης-Διασώστης, συμμετέχοντας σε πλήθος δράσεων του Ε.Ε.Σ. που αποσκοπούν στην ενίσχυση των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων της χώρας αλλά και στη διαμόρφωση μιας κοινωνίας με έντονα τα στοιχεία της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς.

Στην εκδήλωση του Ε.Ε.Σ. θα παραστούν κορυφαία στελέχη της πολιτικής & πολιτειακής ηγεσίας του τόπου, καθώς και εκπρόσωποι συνεργαζόμενων φορέων και οργανώσεων, τόσο του Ε.Ε.Σ. όσο και του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

 

Διαβάστηκε 305 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.