Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 20:55

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-4 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έκρυψε πως ο Νίκος Καρέλης... αδικεί σε πολλές περιπτώσεις τον εαυτό του και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ.

Ο Νίκος Καρέλης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο 4-1 του Παναιτωλικού επί του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς σημείωσε χατ-τρικ. Ετσι έφτασε τα έξι γκολ στη σεζόν μετά από μόλις πέντε παιχνίδια, αλλά ο Γιάννης Αναστασίου δεν του... χαρίστηκε, καθώς θεωρεί πως αδικεί τον εαυτό του. «Επαιζα και εγώ επιθετικός και αντιλαμβάνομαι κάποια πράγματα, μερικές φορές με… εκνευρίζει αφάνταστα, αλλά παίζει για το καλό της ομάδας και προσπαθεί, κάτι που για εμένα είναι σημαντικό. Σήμερα ήταν ήρεμος και απόδωσε πολύ καλά. Περιμένω πολλά περισσότερα πάντως και στο δημιουργικό κομμάτι, εκτός από το σκοράρισμα», σχολίασε χαρακτηριστικά για εκείνον στη NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Για την οποία σχολίασε ότι «πάντα μετά από την διακοπή για εμάς του προπονητές είναι περίεργο, καθώς δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστούμε. Ζήτησα από τα παιδιά να είναι σοβαροί, πιστεύω ότι δεχθήκαμε γκολ από το… πουθενά μετά το 0-2, αλλά αυτό που μετράει για εμάς είναι η καλή εμφάνιση και τα τέσσερα γκολ σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίζουμε».

Ο Θανάσης Στάικος έδωσε το «σύνθημα» για ανασύνταξη στον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τη «βαριά» ήττα που γνώρισε από τον Παναιτωλικό.

To «σύνθημα» για άμεση ανασύνταξη στον ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε ο Θανάσης Στάικος, μετά τη «βαριά» ήττα με 4-1 που γνώρισε ο «Αγιαξ της Ηπείρου» από τον Παναιτωλικό. «Eίναι μία βαριά ήττα, το μόνο που θέλω να πω είναι ότι τα παιδιά προσπάθησαν, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και εμείς πληρώσαμε κάθε υποψία ευκαιρίας του αντιπάλου. Οταν χάνουμε με 1-4, μπορούμε να πούμε μόνο ένα 'συγγνώμη', από εκεί και πέρα τα παιδιά αυτά έχουν ταλέντο και θεωρώ ότι έχουν μέλλον», είπε αρχικά στη NOVA.

Και μετά ρωτήθηκε που αποδίδει το «βαρύ» σκορ. «Είχαμε την υπεροχή και ευκαιρίες, ο Παναιτωλικός πέτυχε γρήγορα δύο γκολ χωρίς να είχε απειλήσει, μετά διαχειριζόταν το παιχνίδι με κλειστά τις γραμμές και με αντεπιθέσεις, όπως βρήκε αυτή για το τέταρτο γκολ».

Για τη συνέχεια σχολίασε ότι «είναι δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας, το ξεκίνημα μας έφερε σε κακή ψυχολογία, πιστεύω πραγματικά ότι στο τέλος οι παίκτες θα δείξουν αυτό που αξίζουν και η ομάδα θα αποφύγει τις επικίνδυνες θέσεις».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 315 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.