Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 02:56

Αγρίνιο: Ευτράπελα, ανατροπές αλλά και «Happy End» στην Παράσταση «Ξε…μένουμε Σπίτι» (VIdeo – Photos)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το θεατρικό τμήμα του Ανοιχτού Θεάτρου Αγρινίου ανέβασε για πρώτη φορά ένα έργο που γράφτηκε στη πρώτη περίοδο της καραντίνας, με τίτλο «Ξε…μένουμε Σπίτι», το βράδυ της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου 2022 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Ελληνίς» στο Αγρίνιο.

Η υπόθεση του έργου κινείται στα όρια της μαύρης κωμωδίας, της αρχαίας τραγωδίας και της σύγχρονης οικογενειακής σάτιρας και συνδυάζει χιούμορ, ευτράπελα και ανατροπές καταστάσεων.

Οι ήρωες του έργου, με τους ζωντανούς διαλόγους και τις εξαιρετικές ερμηνείες, και υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Λάζαρου Τσόλκα, κατάφεραν να εμπλέξουν τους θεατές και να προσφέρουν άφθονο γέλιο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα του κοινού.

Οι Συντελεστές της παράστασης:

Κείμενα-Σκηνοθεσία: Λάζαρος Τσόλκας

Επί σκηνής: Αριστοτέλης Χατζηδέλιος, Γεωργία Τριανταφύλλου, Ανδρέας Μουντούρης, Κατερίνα Κουτσικάκη, Φανή Κούστα, Γρηγόρης Χατζηδέλιος, Θανάσης Παπασπύρου και Παναγιώτης Σιάτρας.

Σκηνικά-κοστούμια: Ομάδα ΑΝ.ΘΕ.Α.

Δείτε βίντεο και εικόνες από την παράσταση:


Επιμέλεια: Νάντια Μπούτα - agriniotimes.gr

Διαβάστηκε 487 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 03:00
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.