Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 19:09

«ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΩΜΑ» (νέος διαγωνισμός) για Πέμπτη 6 Οκτωβρίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Κέδρος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κερδίζουν. Επίσης, είναι απαραίτητο να αφήνετε το ονοματεπώνυμο για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Το vivlio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων ΚΕΔΡΟΣ, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το τελευταίο βιβλίο της ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΛΕΟΝΤΙΔΟΥ
«ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΩΜΑ. Μια μυσταγωγική ξενάγηση»

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:

  1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
  2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης με το ονοματεπώνυμο και μόνο ΜΙΑ φορά
  3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΩΜΑ. Μια μυσταγωγική ξενάγηση

Τα γεννητικά μας όργανα, μια άγνωστη χώρα. Eστία της θηλυκότητάς μας, κρυμμένη ανάμεσα στα πόδια και βαθιά στην κοιλιά μας, συχνά άγνωστη και απρόσιτη ακόμα και σε μας τις ίδιες. Ειδικά τα εξωτερικά σεξουαλικά μας όργανα άραγε πόσες τα έχουμε κοιτάξει στον καθρέφτη; Ανεξερεύνητα και χωρίς όνομα, συχνά αποκαλούνται με ανόητους, περιφραστικούς και συμβολικούς όρους. Το σώμα μας, πεδίο μάχης και πολιτικής αντιπαράθεσης. Το σώμα μας, που το θέλουμε πίσω.

Το βιβλίο αυτό, τρίτο στη σειρά της Φεμινιστικής Γυναικολογίας, ξεναγεί την αναγνώστρια και τον αναγνώστη στα γνωστά και τα άγνωστα μυστικά του θηλυκού κορμιού. Περιγράφει τους κύκλους και τις μεταμορφώσεις του, ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στην πρώτη του μεταμόρφωση, την εφηβεία. Αναφέρεται στους φεμινιστικούς αγώνες για αυτονομία και αυτοδιάθεση. Και ολοκληρώνεται με την εσωτερική, πνευματική πλευρά της αναγεννητικής δύναμης του γυναικείου σώματος και τη λατρεία του σε διάφορους πολιτισμούς. Είναι εμπλουτισμένο με χρηστικές πληροφορίες για την αυτοφροντίδα μας, με αφηγήσεις γυναικών και με εικόνες. Απευθύνεται σε γυναίκες αλλά και σε άντρες που μας αγαπούν, στο ευρύ κοινό αλλά και σε επαγγελματίες υγείας. Στη σημερινή κοινωνία είναι επαναστατική πράξη για μια γυναίκα να θεραπεύσει τη σχέση με το σώμα της που η πατριαρχία έχει τραυματίσει. Μια μικρή συμβολή σε αυτή τη θεραπεία αποτελεί το παρόν βιβλίο.

Διαβάστηκε 397 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 19:31
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.