Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 17:48

Περιφερειακό: Σήμερα το «πράσινο φως» για τη μελέτη του κυκλικού κόμβου στο ΚΤΕΟ Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενημέρωση για το εγκεκριμένο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα» της προγραμματικής περιόδου 2021 – 2027 θα πραγματοποιηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο, που θα συνεδριάσει σήμερα Τετάρτη το μεσημέρι.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το σώμα αναμένεται να εγκρίνει τη μελέτη κατασκευής κυκλικού κόμβου (Roundabout) επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων στη θέση «ΚΤΕΟ Μεσολογγίου». Εισηγητής του θέματος είναι ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών, Θανάσης Μαυρομμάτης.

Με την ολοκλήρωση και έγκριση της μελέτης “ανοίγει” ο δρόμος για την εκτέλεση ενός σημαντικού έργου για την οδική ασφάλεια αλλά και την καλύτερη διέλευση στο συγκεκριμένο σημείο που αποτελεί και είσοδο της πόλης του Μεσολογγίου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής), με ταυτόχρονη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης (e:Presence.gov.gr) και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω υπηρεσίας livestreaming, από τον σύνδεσμο: https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-12787

messolonghinews

Διαβάστηκε 251 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.