Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 15:01

«Αυτή η νύχτα μένει»: Ξεκίνησαν γυρίσματα στην Αιτωλοακαρνανία-Τι δηλώνουν Κατερίνα Φιλιώτου και Βασίλης Μπισμπίκης (φωτο-βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Στρατής είναι ο ντόμπρος και ασυμβίβαστος ιδιοκτήτης σκυλάδικου το 1984 στο Αγρίνιο. Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» που έρχεται στον Alpha.

Τον Στρατή υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης που σήμερα- Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου- εθεάθη να… βολτάρει με τη μηχανή του στην Πλώσταινα του Μεσολογγίου.

Πρόκειται για πλάνο της σειράς, με τα γυρίσματα να λαμβάνουν χώρα τα ξημερώματα. Θα ακολουθήσουν και σε άλλα σημεία του Μεσολογγίου κατά τη διάρκεια της μέρας.

Προσεχώς θα λάβει τη σκυτάλη το Αγρίνιο, όπου άλλωστε υποτίθεται πως  διαδραματίζεται η ιστορία. Εκεί όπου με φόντο το σκυλάδικο  «Όνειρο» θα παρακολουθήσουμε ζωές διαφορετικών ανθρώπων και διαφορετικών κόσμων που  συγκρούονται.

Ας επανέρθουμε στο σήμερα όμως. Το agrinionews.gr βρέθηκε στα γυρίσματα και μίλησε με συντελεστές της σειράς. Συγκεκριμένα, με τον πρωταγωνιστή Βασίλη Μπισμπίκη και με τη σκηνοθέτιδα Κατερίνα Φιλιώτου.

Η Κατερίνα Φιλιώτου ανέφερε πως «είναι τα πρώτα μας γυρίσματα στην Αιτωλοακαρνανία. Τραβάμε κάποια πλάνα με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Όλη η παρέα του μαγαζιού έχει βγει να πάρει το… πρωινό του. Πατσά, πρωί πρωί. Τους αφήνει ο Στρατής, ο ρόλος του κ. Μπισμπίκη, και οδηγεί φεύγοντας. Μας δίνεται η ευκαιρία να καταγράψουμε κάποιες από τις ωραίες σας τοποθεσίες».

Σημειώνει εξάλλου πως «θα έρθουμε και στο Αγρίνιο. Έχουμε δει κάποια πράγματα. Δεν έχουμε κατασταλάξει ακόμα. Όταν έρθουμε ξανά για γυρίσματα θα αποφασίσουμε που θα τοποθετήσουμε διάφορα σημεία της ιστορίας μας».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης σημείωσε πως «είμαι χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά που γίνεται με τόσο αγάπη και με μεγάλο μεράκι. Με ένα εξαιρετικό καστ και συντελεστές μπρος και πίσω από την κάμερα, με ένα υπέροχο σενάριο. Ελπίζω να έχει επίδραση και στον κόσμο».

Αναφορικά με την επιλογή της περιοχής για τα γυρίσματα ανέφερε: «είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι εδώ.  Δεν έχω βρεθεί πάλι στην περιοχή. Είμαστε από χθες εδώ. Είναι πανέμορφα, υπέροχος τόπος. Κάνουμε γυρίσματα, διάφορες διαδρομές με τη μηχανή. Δικαίως, γιατί έχει πολύ ωραία μέρη για να γίνουν διάφορες σκηνές. Κουβαλάει και μία ιστορία αυτός ο τόπος που θα ταιριάξει με την εποχή και την ιστορία που προσπαθούμε να κάνουμε. Προφανώς και θα ξαναγυρίσουμε και εδώ και γυρίσματα θα κάνουμε και στο Αγρίνιο».

Για τον ρόλο που υποδύεται ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός: «Κάνω τον Στρατή. Είναι ο ιδιοκτήτης των μπουζουκιών, του Ονείρου. Έτσι λέει την μαγαζάρα που έχει φτιάξει. Είναι ένας άρχοντας της νύχτας. Μάγκας, παλιάς κοπής, ντόμπρος, ειλικρινής, σκληρός κι ευαίσθητος ταυτόχρονα, ένας αυθεντικός ήρωας».

Η υπόθεση:

Σύμφωνα με το σενάριο της σειράς, που διαδραματίζεται στην δεκαετία του ’80 ,ο Γιάννης Στάνκογλου υποδύεται τον Χρήστο Αναγνώστου έναν αυτοδημιούργητο δήμαρχο και ανερχόμενο πολιτικό. Μαθαίνει όμως πως ο Στρατής (Βασίλης Μπισμπίκης), ο ντόμπρος και ασυμβίβαστος ιδιοκτήτης ενός τοπικού σκυλάδικου, δεν ήταν μια περιστασιακή σχέση της γυναίκας του αλλά ο κρυφός της έρωτας για 20 χρόνια.

Αποτέλεσμα της αποκάλυψης, το μαγαζί του Στρατή και ολόκληρος ο κόσμος του αρχίζουν να δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο από παντού. Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δυο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και οι άνθρωποι κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ταυτόχρονα, ένας ανεξιχνίαστος φόνος, που συνδέεται με το παρελθόν τους, συνεχίζει να τους απειλεί. Κι όλα αυτά σε μια Ελλάδα που αλλάζει με γοργούς ρυθμούς.

Είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κατερίνα Φιλιώτου και το σενάριο η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Γιώργος Μακρής.

Παίζουν: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Αινείας Τσαμάτης, Τάσος Λέκκας, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Πλειώνης, Ιωάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Γιώργος Ψυχογιός, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Διονύσης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη, Μιχάλης Αλικάκος, Έκτορας Φέρτης, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Τζωρτζίνα Χρυσικιώτη.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 978 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.