Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 19:05

ΑΕΠ Κοζάνης: «Τεράστια εμπειρία για τους παίκτες μας»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τα καλύτερα λόγια για τον Παναιτωλικό αναφέρθηκε η ΑΕΠ Κοζάνης, με αφορμή τη φιλοξενία που παρείχαν τα «καναρίνια» στην αποστολή της, στο πρόσφατο φιλικό των δύο ομάδων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με τεράστιες εμπειρίες σε όλους τους τομείς, επέστρεψε η ομάδα μας, από το ταξίδι στο Αγρίνιο.
Αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό, μια μεγάλη ομάδα της Σουπερ Λιγκ, τα …σχολιαρόπαιδα της ΑΕΠ Κοζάνης, παρά τη βαριά ήττα με σκορ 5-0, έφυγαν με απίστευτες εμπειρίες.
Η ομάδα μας, στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο πάρα πολύ καλά, δεχόμενη μόνο ένα τέρμα και δημιουργώντας και η ίδια μερικές τελικές ενέργειες.
Στο δεύτερο ημίχρονο, κυριάρχησε η κλάση του μεγάλου και μαζί με τις μαζικές αλλαγές, ώστε όλα τα παιδά μας να πάρουν χρόνο συμμετοχής, ήρθε το βαρύ τελικό σκορ.
Για τους ποδοσφαιριστές μας, ήταν μια απίστευτη εμπειρία, καθώς δεν έχουν δει στη…ζωή τους, τέτοιες εγκαταστάσεις, ενώ…αρκετοί προσγειώθηκαν και στην πραγματικότητα, καθώς η διαφορά ποιότητας μεταξύ Σουπερ Λιγκ και Γ Εθνικής είναι…δυσθεώρατη.
Η φιλοξενία του Αγρινιώτικου Σωματείου ήταν υπέροχη και οι δυο Διοικήσεις συμφώνησαν από τώρα για νέο φιλικό, αυτή τη φορά στην πόλη μας, με την πρώτη ευκαιρία.
Η ΑΕΠ Κοζάνης, ανοίγει σιγά-σιγά τα φτερά της, δημιουργεί προϋποθέσεις για μεγαλύτερα πράγματα ξεφεύγοντας από το μικρόκοσμο της περιοχής μας.
Τέτοια ποδοσφαιρικά ανοίγματα, βοηθούν στην αλλαγή νοοτροπίας και βάζουν τον πήχυ σε όλους, ακόμα πιο ψηλά.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 254 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.