Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 13:41

Συνεδριάζει την 29η Σεπτεμβρίου 2022 (10:00πμ), το Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου για την αντιμετώπιση των κινδύνων της χειμερινής περιόδου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ερχομένη Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριου 2022 και ώρα 10.00, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη του Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (2ος όροφος Δημοτικού μεγάρου), προκειμένου να καθοριστούν οι δράσεις πρόληψης και ετοιμότητας για την αντιμετώπιση κινδύνων χειμερινής περιόδου και κυρίως από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων και να εκτιμηθεί ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών.

Η παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων/υπηρεσιών είναι αναγκαία προκειμένου από την σύσκεψη να προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα και να ληφθούν οι αναγκαίες αποφάσεις.

Διαβάστηκε 139 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 18:06
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.