Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 11:31

ΕΨΥΠΕΑ: Προκήρυξη θέσης εργασίας εργοθεραπευτή πλήρους απασχόλησης ορισμένου χρόνου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Εταιρία Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας (ΕΨΥΠΕΑ), προκειμένου να καλύψει ανάγκες σε θεραπευτικό προσωπικό του Κέντρου Ημέρας για Παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές που εδρεύει στο Μεσολόγγι, καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη μίας (1) θέσης Εργοθεραπευτή με σύμβαση εργασίας πλήρους απασχόλησης ορισμένου χρόνου με προοπτική ανανέωσης.

Προσόντα: Πτυχίο Εργοθεραπείας από Ελληνικό ή ξένο Πανεπιστήμιο (αναγνωρισμένο από ΔΟΑΤΑΠ) ή ΑΤΕΙ. Μετεκπαιδεύσεις, επιμορφώσεις, παρακολουθήσεις σεμιναρίων που σχετίζονται με την παιδιατρική εργοθεραπεία. Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία ειδικότερα στη θεραπευτική παρέμβαση σε παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές. Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Καλή γνώση στον χειρισμό Η/Υ.

Απαιτούνται: Τίτλος σπουδών, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος εργοθεραπευτή, βιογραφικό σημείωμα, τουλάχιστον δύο (2) συστατικές επιστολές.

Η υποβολή αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 14:00.

Οι αιτήσεις να σταλούν στην Γραμματεία της ΕΨΥΠΕΑ (Υπεύθυνος Κος Γεράσιμος Τουλιάτος) Κίτσου Τζαβέλα 12, Τ.Κ. 302 00, Μεσολόγγι, τηλ.: 26310 55661, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 377 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.