Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 12:12

Τεράστιο το 3.10 για τα δεδομένα!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Κωστής Μητσέας για το Foxbet

Οι αγώνες του Nations League ξεχωρίζουν και στο σημερινό πρόγραμμα. Στο Αγγλία – Γερμανία ναι μεν βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει, ωστόσο τα μεταξύ τους είναι πάντοτε σπουδαία ματς.

Και προγνωστικά για ακριβες σκορ περιλαμβάνει το… μενού!

ΑΓΓΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ: G/G & Over 2.5 στο ενισχυμένο* 3.10

Απογοήτευση οι δύο ομάδες στον 3ο όμιλο της Α Κατηγορίας. Τελευταία και… καταϊδρωμένη η Αγγλία, ελαφρώς καλύτερη, αλλά τίποτα σπουδαίο η πορεία της Γερμανίας. Τα μεταξύ τους θα είναι πάντα σπουδαία ματς και παρ’ ότι οι επιδόσεις τους στο γκρουπ δεν προδιαθέτουν για… υπερθέαμα απόψε, το 3.00+ που βρίσκω το υψηλό σκορ προερχόμενο και από τις δύο ομάδες δεν μπορεί να αγνοηθεί και ας μην έρθει ποτέ. Άλλωστε από τη μία μεριά υπάρχει ο Κέιν και από την άλλη η γερμανική… μηχανή, που αν ρολάρει μπορεί να πάρει μπρος για τα καλά.

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ – ΓΕΩΡΓΙΑ: 2 (-1.75 Ασιατικό)

Έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα στον 4ο όμιλο της Γ Κατηγορίας. Η Γεωργία σίγουρα πρώτη και άνοδο κατηγορίας, το Γιβραλτάρ επιστρέφει άμεσα εκεί που ανήκει, δηλαδή στη Δ Κατηγορία. Βαθμολογικά αδιάφορο το αποψινό ματς, ωστόσο θεωρώ πως η Γεωργία δεν θα χαλαρώσει (τουλάχιστον υπερβολικά) και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο νικηφόρα. Θα είναι, άλλωστε, σπουδαία επίδοση αν κλείσει το γκρουπ με 5 νίκες και μία («λευκή») ισοπαλία. Το Γιβραλτάρ είναι χωρίς νίκη για 22 ματς, σε αυτά ηττήθηκε στα 16, σε όλα με διαφορά 2 γκολ και πάνω. Κάτι αντίστοιχο αναμένω κι απόψε. Αν δεν υπήρχε η πιθανότητα να γίνει «ελαφρύ» ροτέισον στους φιλοξενούμενους, θα πόνταρα για σκόρερ στον τρομερό Κβαρατσκέλια. Αναμονή μέχρι την ανακοίνωση των ενδεκάδων…

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστηκε 232 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.